Osman je vrlo ljubomoran zbog Gulden te se ponovno dovodi u nevolju. Kenan ne gubi vrijeme, nego odmah odlazi u Istanbul kako bi pronašao Selmu.

2.sez., 11.ep - 2. veljače

Osman je vrlo ljubomoran zbog Gulden te se ponovno dovodi u nevolju. Kenan ne gubi vrijeme, nego odmah odlazi u Istanbul kako bi pronašao Selmu. Njegov plan za sada funkcionira bez problema. Caroline, koja nastoji krenuti ispočetka, očekuje novo iznenađenje.

2.sez., 12.ep - 3. veljače

Džemile ne dopušta da je Ekrem Tatlioglu zastraši te se nađe oči u oči s velikom opasnošću. Caroline se šokirala kada su je iznenada odveli u policijsku postaju. Kapetan Ali kreće za njom kako bi saznao što se događa. Selma je uzbuđena zbog vjenčanja te moli Džemile da joj učini uslugu.

2.sez., 13.ep - 4. veljače

Unatoč Hakanovu negodovanju, Berin počinje raditi, no tijekom prvoga radnog dana doživi iznenađenje. Soner traga za svojim bratom Muratom koji je nestao. Vođen osjećajem krivnje Soner se ne može kontrolirati pa povrijedi Ajlin. Osman se natječe s Arifom. Ponovno izvodi nepodopštinu kako bi zadivio Gulden, a učiteljica ga kazni. Ekremu Tatliogluu jasno je da Džemile neće ustuknuti pa odluči poslati svoje ljude u radionicu.

2.sez., 14.ep - 5. veljače

Ekremu Tatliogluu jasno je da Džemile neće ustuknuti pa odluči poslati svoje ljude u radionicu. Džemile odbija ustuknuti pred tim prijetnjama, ali sada više nije sama. U pomoć joj priskače jedna neočekivana osoba. Ekrem Tatlioglu ne može prihvatiti poraz pa se odluči na potez zbog kojeg se Džemile nađe u velikoj opasnosti. Kapetan Ali zbog Džemile neustrašivo uskače u vatru.

2.sez., 15.ep - 6. veljače

Po nalogu Ekrema Tatlioglua u radionici je podmetnut požar. Vatra se proširila po cijeloj zgradi, no nitko ne zna da se Džemile nalazi u njoj. Trgovac iz četvrti Aliju kaže da se Džemile vraćala u radionicu te da postoji mogućnost da se i dalje nalazi u njoj, a on zbog Džemile neustrašivo uskače u vatru. Loša vijest brzo se pročula, Berin i Hakan odmah dolaze.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju