Iako je kapetan Ali odbio njegovu ponudu, Kenan ga ne želi pustiti na miru, nego šalje Iboa da ga prati.

2.sez., 21.ep - 16. veljače

Iako je kapetan Ali odbio njegovu ponudu, Kenan ga ne želi pustiti na miru, nego šalje Iboa da ga prati. Činjenica da na čelu upravnog odbora sjedi Džemile, a ne on, jako ga uznemirava. Caroline zna što se događa te daje sve od sebe kako bi nagovorila Alija da prihvati Kenanovu ponudu.

2.sez., 22.ep - 17. veljače

Svaki put kad sretne Ahmeta, Berin je sve teže praviti se kao da se ništa nije dogodilo. Ta promjena zabrinjava Hakana. S pomoću informacije koje dobije od Caroline, Soner smisli novi način da pronađe brata. Međutim Murat se osjeća prevareno te je odlučan u nakani da svomu bratu i Ajlin zagorča život.

2.sez., 23.ep - 18. veljače

Budući da je ukućane uspio nagovoriti da kupe televizor, Osman je siguran da će ovaj put impresionirati Gulden. Poziva i Arifa da dođe k njemu gledati crtiće. Žale uspije nagovoriti Metea da joj oprosti, no budući da ponovno želi izaći na pozornicu, situacija je napeta. Ajlin odlazi razgovarati s Caroline. Kapetan Ali nalazi se u teškoj materijalnoj i životnoj situaciji. Zbog pritisaka nije siguran treba li odbiti posao.

2.sez., 24.ep - 19. veljače

Vijest da je Kenan kao svog glavnog savjetnika u Kardži Holdingu angažirao kapetana Alija, odjekuje kao bomba. Prva koja se tomu usprotivi je Džemile. Taj razvoj događaja potresa i Selmu koja dolazi na kraj sastanka. Međutim, Kenan koji je odlučan u namjeri da postigne što želi, kuje plan da oslabi utjecaj i jedne i druge.

2.sez., 25.ep - 20. veljače

Džemile, koja se još uvijek nije priviknula na poslovni život, nakon što doživi šok zbog Alija, prima još jednu neugodnu vijest. Hakan joj priopćava da je Berin privedena za vrijeme štrajka. Džemile i Hakan odmah kreću u policijsku postaju izbaviti Berin. Premda nepoželjan, pridružuje im se i kapetan Ali koji čuje njihov razgovor. Međutim, nitko od njih troje ne zna da je Berin privedena zajedno s Ahmetom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju