Deniz i Bahar sve se više zbližavaju. Bahar počne podučavati Deniz plesu.

3.sez, 29.ep - 26. kolovoza

Deniz i Bahar sve se više zbližavaju. Bahar počne podučavati Deniz plesu. Pojava glazbe i buke u kući ljuti Sonera, no raduje ga kćerina sreća, iako to ne pokazuje. No i dalje osjeća određenu zabrinutost u vezi s Bahar. Zehra se razboljela pa su je iz škole poslali kući. Vrućica joj nikako ne popušta pa Zehra završi u bolnici. Rezultati pretraga i Zehrina dijagnoza jako preplaše obitelj. Arif je ponovno počeo piti nakon Ajdinova ubojstva pa zaspi dok se jelo kuha na peći. Ajdinov otac pak otkrije vrlo važan trag o ubojici svoga sina.

3.sez, 30.ep - 27. kolovoza

Osman je pao u depresiju nakon Ajdinove smrti, a sada zna tko ga je ubio. Ajdinov otac Halit da mu pištolj i Osman kreće za Mithatom. Mete posumnja zbog Osmanova čudnog ponašanja i počne ga slijediti. Kad vidi da se uputio prema Mithatovoj kući, misli da je krenuo k Ajči. Dvojica braće se posvađaju. Džemile i Hasefe jedva ih uspiju smiriti. Sve veća bliskost između Deniz i Bahar uzrokuje promjenu u Sonerovu ponašanju punom predrasuda prema njoj. Bahar pak Sonera koji se smekšao prema njoj moli da Deniz jednu noć provede u majčinu krevetu. Ta će molba u životima oca i kćeri otvoriti nova vrata.

3.sez, 31.ep - 28. kolovoza

Zehra je jako bolesna. Kad Ekrem iz inozemstva uveze stroj za dijalizu, njegov stav prema Zehrinu liječenju sve iznenadi. Mesude se napokon ostvari želja. No kad Ibo sazna da je Mesude trudna, pobjegne s vjenčanja. Mete izbliza slijedi Osmana. Sazna njegovu pravu namjeru i odlazi u Mithatovu kuću kako bi ga spriječio.

3.sez, 32.ep - 29. kolovoza

Mete i Džemile otkriju da Osman želi ubiti Mithata pa pokušavaju nagovoriti Mithata da pobjegne. Mithatu pak nikako nije jasno zašto mu oni žele pomoći. Ajča je jako zabrinuta zbog svega što se događa jer se njezina majka, budući da otac još nije ozdravio, još neko vrijeme neće moći vratiti. Džemile nigdje ne može naći Osmana pa odlazi na groblje. Zehrino liječenje je počelo. No što prije treba transplantaciju organa. Cijela obitelj odlazi u bolnicu dati krv za Zehru. Caroline kod kuće, kad god joj se pruži prilika, pokušava ostati nasamo s Hakanom. Kako bi mu se umilila čak uspijeva smekšati Ekrema koji ne pušta Berin u kuću.

3.sez, 33.ep - 30. kolovoza

Carolineino veliko zanimanje za Hakana ne promakne Berin. Deniz je jako sretna. Želi posjetiti majčin grob. Pozove i Bahar. Baharina obitelj počiva na istom tom groblju. Soner to ne zna i protivi se ideji da dođe s njima. No zahvaljujući Deniz napetost između njih dvoje smanji se i dogodi se nešto neočekivano. Osman je došao ubiti Mithata, no umjesto njega ga dočeka Mete. Dvojica braće se potuku. No netko ih je davno cinkao Šamilu. Šamil i njegovi ljudi uhvate braću u stupicu. Meci lete zrakom. No nepoznata osoba onesposobi desničare jednog po jednog. Džemile jedina sazna tko je ta osoba.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju