Kapetan Ali, Džemile i Selma susreću se u hotelu u kojem odsjeda Caroline i ostaju začuđeni. Međutim, Kenan tu zgodu na profesionalan način razjašnjava svima.

2. sez., 31. ep. - 2. ožujka

Kapetan Ali, Džemile i Selma susreću se u hotelu u kojem odsjeda Caroline i ostaju začuđeni. Međutim, Kenan tu zgodu na profesionalan način razjašnjava svima. Unatoč tome što Kenan daje valjano objašnjenje, Selma i Džemile su ipak sumnjičave. Na svadbi na kojoj nastupa, Mete se susreće s osobom koju nije očekivao. U jednom trenutku Mete odluči napustiti svadbu uzevši i mladenku sa sobom. Situacija se zakomplicira i mladoženjini ljudi kreću u potragu za njima.

2. sez., 32. ep. - 3. ožujka

Džemile se jako ljuti što se Ajlin ne vraća kući. To uznemiri i Alija. Oštro napadne Sonera koji ostavlja Ajlin pred kućom. Ovu situaciju Soner iskoristi da pred svima objavi svoju genijalnu zamisao. Svi ostaju zapanjeni njegovim prijedlogom. Kad Berin odluči otići u kino, Hakan posumnja da se nalazi s Ahmetom i uzme joj kartu za kino iz džepa. Kreće prema kinu umjesto Berin. Džemile saziva vijeće upravnog odbora u namjeri da radnici iz tvornice odustanu od štrajka.

2. sez., 33. ep. - 4. ožujka

Traži sve okupljene da prihvate njezinu odluku, inače će dati ostavku. Kapetan Ali nastoji uvjeriti Džemile da odustane. Kenan je ipak korak ispred svih. Džemilin prijedlog da se otpušteni radnici vrate na posao odbijen je na sastanku uprave. Džemile održi obećanje i ponudi ostavku. Međutim, na kraju sastanka Kenan dobiva poruku od bilježnika koja uzdrma cijeli tijek zbivanja. Poruka je razlog zbog kojeg Kenan poludi od bijesa. Iza tog iznenađujućeg raspleta događaja stoji osoba koju nitko ne bi očekivao.

2. sez., 34. ep. - 5. ožujka

Mete ne može prihvatiti da se mora skrivati i odlazi u noćni klub. Međutim, tamo nailazi na Nihaline nasilnike nakon čega izbija metež. Ajlin i Soner jako su sretni. Najavljuju vjenčanje iz vedra neba i odlaze u kupnju. Berin pomaže Ahmetu kojeg bole leđa i odvodi ga njegovoj kući. Ipak, ova situacija nije laka za par koji prvi put ostaje nasamo. Ahmet pritišće Berin postavljajući joj pitanja o braku s Hakanom.

2. sez., 35. ep. - 6. ožujka

Kenan uzvraća udarac i s Ekrem Tatliogluom kuje novi zli plan. Caroline pak ne propušta nijednu priliku da se zbliži s Kenanom pa zatraži njegovu pomoć oko posla. Malo prije vjenčanja Sonera i Ajlin, stiže iznenadni telefonski poziv od Murata. Murat želi posljednji put vidjeti brata. Soner ne može odbiti takvu želju. Međutim, Sonerovo kašnjenje na svadbu isprva zabrinjava Ajlin, a zatim i sve ostale.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju