Budući da je ukućane uspio nagovoriti da kupe televizor, Osman je siguran da će ovaj put impresionirati Gulden. Poziva i Arifa da dođe k njemu gledati crtiće.

2.sez, 18.ep, ponedjeljak 25. ožujka

Budući da je ukućane uspio nagovoriti da kupe televizor, Osman je siguran da će ovaj put impresionirati Gulden. Poziva i Arifa da dođe k njemu gledati crtiće. Žale uspije nagovoriti Metea da joj oprosti, no budući da ponovno želi izaći na pozornicu, situacija je napeta. Ajlin odlazi razgovarati s Caroline. Kapetan Ali nalazi se u teškoj materijalnoj i životnoj situaciji.  Zbog pritisaka nije siguran treba li odbiti posao

2.sez, 19.ep, utorak 26. ožujka


Vijest da je Kenan kao svog glavnog savjetnika u Kardži Holdingu angažirao kapetana Alija, odjekuje kao bomba. Prva koja se tomu usprotivi je Džemile. Taj razvoj događaja potresa i Selmu koja dolazi na kraj sastanka. Međutim, Kenan koji je odlučan u namjeri da postigne što želi, kuje plan da oslabi utjecaj i jedne i druge. Džemile, koja se još uvijek nije priviknula na poslovni život, nakon što doživi šok zbog Alija, prima još jednu neugodnu vijest. Hakan joj priopćava da je Berin privedena za vrijeme štrajka. Džemile i Hakan odmah kreću u policijsku postaju izbaviti Berin. Premda nepoželjan, pridružuje im se i kapetan Ali koji čuje njihov razgovor. Međutim, nitko od njih troje ne zna da je Berin privedena zajedno s Ahmetom.

2.sez, 20.ep, srijeda 27. ožujka

Mete koji u noćnom klubu za vrijeme probe pomaže Nihal, nailazi na neočekivanu reakciju Žale. Ovaj put odlučuje reagirati. Caroline odlazi u posjet Soneru ostavivši Mustafu kod Mesude s kojom se udružila. Ajlin saznaje za njezin posjet. Osman konačno ostvaruje svoj cilj. Gulden dolazi kod njega gledati televiziju. Osmanu koji sanjari da će ostati nasamo s Gulden, dolazi u posjet nepozvani gost. Murat prolazi kroz novu krizu i zdravlje mu se svakim danom pogoršava. On to primjećuje i donosi iznenađujuću odluku.

2.sez, 21.ep, četvrtak 28. ožujka

Kao da joj nije dovoljno što mora raditi s Alijem u Holdingu, Džemile je prisiljena s njim otputovati u Bursu na poslovni sastanak. Par kojeg dočekuje upravitelj tvornice s kojom će surađivati, odsjeda u hotelu na planini Uludag u kojem je kapetan Ali boravio s Caroline dok su bili na medenom mjesecu. Na prvi pogled puka slučajnost, ali zapravo je dio Kenanova plana koji za Alija i Džemile sprema još iznenađenja. Mete i Žale prolaze novu krizu.

2.sez, 22.ep, petak 29. ožujka

Žale skupo plaća cijenu nakon izljeva bijesa prema Nihal koja za radnog vremena svira mandolinu. Za Ajlin je pakao biti odvojena od Sonera. Izlazi van na šetnju, ali je hvataju Sonerovi ljudi. Murat zove brata i javlja mu da je Ajlin sada s njim. Ahmet koji zbog posla viđa Berin, napokon pukne i kaže Berin sve što je držao u sebi. Ali, kojem se ne sviđaju upravitelji tvornice, pokušava spriječiti suradnju s njima. Iako naslućuje da stvari kreću naopako, ne uspijeva uvjeriti Džemile. Uza sve to, ljubomoran je na muškarce koji se udvaraju Džemile.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju