Arif počne popravljati kuću kapetana Alija, no želi i Džemilino dopuštenje.

3.sez, 19.ep - 12. kolovoza

Arif počne popravljati kuću kapetana Alija, no želi i Džemilino dopuštenje. Kad dovrše obilazak kuće, u dvorištu popiju ukusan čaj koji je skuhao Arif. Soner ne želi opet poslati Deniz k Džemile pa je prisiljen prihvatiti ponudu koju su mu iznijeli. Pristane dati Bahar makar kratki pokusni rok. No postoji jedan problem. Ne znaju gdje da je nađu. Sulejman kreće u akciju da je pronađe i nagovori da pristane. Mithat pak dobije oružje od desničarske skupine s kojom je u vezi. Mithat u jednom trenutku počinje sa streljačkom obukom i priprema se za teški zadatak za koji ni sam još ne zna.

 

3.sez, 20.ep - 13. kolovoza

Hakan je zbunjen kad mu Zehra dođe na vrata. Usprkos Zehrinu protivljenju nazove Berin i Ahmeta. Berin je luda od brige i dolazi u Hakanovu kuću po Zehru. No Zehra je jako ljuta na majku i ne želi se vratiti kući. Ekrem Tatlioglu, koji je nahuškao Zehru protiv majke, jako je zadovoljan unukinom odlukom da živi s ocem.

 

3.sez, 21.ep - 14. kolovoza

Mithat je dobio naredbu da ubije Ajdina pa je pod velikim stresom. Kad uzme pištolj u ruke, počne drhtati i ne zna kako će izvršiti tu zadaću. Uz to njegova majka mora otići u Ajvalik ocu koji se iznenada razbolio. Ajča u tome vidi priliku i pokuša se vratiti u školu. No ta njezina odluka uzrokuje svađu nasred ulice s Mithatom koji je krenuo u školu ubiti Ajdina. Neriman i Kemal zasukali su rukave i pripremaju Mesudino vjenčanje. Mladoženji Ibi pak nije jasno kako se sve u tako kratkom roku riješilo u njegovu korist. Bahar pokušava prodrijeti do Deniz, no gubi nadu i odlučuje otići. I Soner podupire tu odluku. No dogodi se nešto što sve iznenadi.

 

3.sez, 22.ep - 15. kolovoza

Ajča je iznenađena što se njezin brat iznenada predomislio, no ostaje pri svojoj odluci i odmah odlazi u školu. Osman vidi da se Ajča vratila u školu i počinje je pratiti. Pokušava dobiti informacije o njoj za Metea. No Ajčin povratak u školu nosi svoju cijenu. Bahar je odvedena u bolnicu gdje su joj na nogu stavili zavoje. Nekoliko dana treba mirovati. To se Soneru nimalo ne sviđa. Želi da Bahar što prije ode iz njegove kuće. Deniz se pak počela navikavati na Bahar. Zehrin je rođendan. Berin joj priprema zabavu, no Zehra ima potpuno drugačije planove za proslavu tog dana.

 

3.sez, 23.ep - 16. kolovoza

Osman dođe na zabavu kod Ahmetovih i ondje sazna podatak o njihovu podstanaru Arifu o kojem nije imao pojma. No kad zbog toga što je saznao zapadne u probleme s policijom, Mete odlazi k Arifu i poziva ga na razračunavanje. Ajča je jako zabrinuta što se Mithat iz dana u dan sve više zatvara u sebe. Betul pak ne može shvatiti što mu se događa. Pokušava nešto izvući iz njega i šokira se onime što čuje. Pokušava ga nagovoriti da odustane od zadatka koji mu je povjeren. Šamil smatra da Mithat previše odugovlači s izvršavanjem zadatka. Zato mu izdaleka da znak. Mithat, koji je dotada bio u velikoj dilemi, napokon donosi odluku.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju