Nakon ispiranja želuca Soner odvodi Ajlin kući te pokušava prikriti što se dogodilo, ali Mesude koja u sve gura nos, preispituje što se dogodilo.

68.ep, ponedjeljak 11. veljače

Nakon ispiranja želuca Soner odvodi Ajlin kući te pokušava prikriti što se dogodilo, ali Mesude koja u sve gura nos, preispituje što se dogodilo. Kada Soner čuje što Mesude govori, odluči joj očitati bukvicu. Caroline kreće u zatvor kako bi spasila kapetana Alija, no putem nenadano sreće osobu zbog koje to ne može učiniti. Kapetan Ali gubi nadu da će mu Caroline pomoći pa traži pomoć od jedne posve neočekivane osobe. Ahmet se skriva u drvarnici kuće Berinine obitelji te biva prisiljen napustiti svoje skrovište zbog iznenadnog posjeta kapetana Alija. Kapetan Ali radi pritisak na Džemile da rodi.

69.ep, utorak 12. veljače

Kapetan Ali upada u kuću babice te nastoji nagovoriti Džemile da odustane od pobačaja. Bolest prof. Indži napreduje. I dalje nema pozitivnih vijesti vezanih uz njezin oporavak. Sedat ponovno koristi posao kao ispriku da je ostavi samu u bolnici. Indži vesele tek Meteovi iznenadni posjeti. Džemile i gđa Hasefe nisu se vratile kući pa Ahmet kreće u potragu za njima.

70.ep, srijeda 13. veljače

Ahmeta posvuda traže pa se pojavljivanjem u javnosti dovodi u veliku opasnost. Murat i Ajlin odlaze u kuću na farmi. Mesude dolazi razgovarati sa Sonerom. Njezina neočekivana ponuda i stvari koje kaže o Ajlin izlude Sonera. Caroline nazove Alija i nagovori ga da se nađu u hotelu. Ekber je smislio dobar plan da se osveti Caroline i Aliju.

71.ep, četvrtak 14. veljače

Ekber započinje svoju prljavu igru. Kapetan Alija stjerao je u stupicu, no i dalje ne razumije što se događa. Ekber oslobodi Caroline kako bi mu donijela novac. Caroline uzima sav novac i rezervira avionsku kartu za inozemstvo. Ekber i Ali nisu jedini koji čekaju Caroline. Nakon što Caroline shvati da je netko prati, obuzme je panika. Majka Meteu dopusti da bude uz prof. Indži koja teško podnosi terapiju. Ahmeta odvedu u zatvor gdje ga napadnu.

72.ep. petak 15. veljače

Berin je posve shrvana jer nema nikakvih vijesti o njemu. Iznenadan posjet Mesude i njezine obitelji te to što ga nakon svega pozivaju na red za Sonera je kap koja je prelila čašu. Raskida zaruke s Mesude i istjera ih iz kuće. Međutim to u potpunosti promijeni situaciju u kući. Mesude je bijesna te Muratu odluči reći istinu. Džemile želi otići na pobačaj čim prije pa dogovori sastanak s jednom drugom babicom. Džemile se boji pobačaja, no vreba je još jedna opasnost.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju