'Dr. Huff' - serija nominirana za Zlatni globus govori o iznimnom psihijatru koji se nakon velike traume pokušava suočiti sa svojim životom. Ne propustite Dr. Huffa od 21. veljače na Novoj TV!

9.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Beth je zabrinuta zbog dolaska obitelji za Božić, osobito zato što je prvi put vidjela majku nakon što joj je dijagnosticiran rak. Odlučna da blagdani budu savršeni, Beth je opsjednuta svakim detaljem. Huff stiže kući s golemim drvcem i Beth inzistira da se svakako mora okititi prije nego što svi dođu. No Sullivani stižu dan prije pa Beth, Byrd i Huff moraju dati sve od sebe da blagdani ne propadnu.Dok njezina sestra Patty organizira svoju djecu i ne baš vjernoga muža Douga, Beth je iznenađena dobrim izgledom majke. Dok Byrd zabavlja djecu, a Huff punca Jima, Beth je zapanjena otkrićem da je njezina majka odlučila ne podvrgnuti se kemoterapiji. Jim objašnjava Huffu razloge Madeleineine odluke.

10.epizoda - utorak 22.ožujka
Unatoč Paulinu trudu da drži Marisu Wells na distanci, Huff pristaje ručati s privlačnom 25-godišnjom predstavnicom farmaceutske tvrtke. Dok uživa u koketiranju s Marisom, Beth zove Huffa i inzistira da učini nešto s knjigom o pomoći u samoubojstvu koju je našla u Izzynu ormaru. Nakon što ju je Huff smirio, Beth se baca na planiranje zabave u novom restoranu zgodnoga kuhara Claya Davisa. U međuvremenu, agent FBI-a posjećuje Russella i ispituje ga o Victoru Carreri, Russellovu klijentu pod istragom za raspačavanje droge i pranje novca.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju