Dila, koja sada boravi kod Suata živi u velikoj tuzi i s velikim bijesom. Suat želi da vrijeme koje će provesti s Dilom bude posebno te joj kupuje haljinu za navečer.

Melike teško podnosi Arzu u blizini te planira otići s Hajdarom.

2.sez., 26.ep.- 26. svibnja

Nakon što Dila zaprijeti Suatu, on se ipak povuče. Za to vrijeme Arzu uspije pobjeći od Kadira, kojem je u piće ubacila sredstvo za omamljivanje. Azer koji tugu utapa u alkoholu u noćnom baru upozna djevojku Suzan s kojom se jako dobro slaže. Arzu odlazi k Rizi i kaže mu da mu je skladište zapalio Kadir. Što će Riza učiniti nakon informacija koje je saznao od Arzu? Suat je isplanirao nove spletke kako bi zadržao Dilu. Dila je šokirana novom Suatovom ponudom. Taj šok ubrzo prerasta u bijes. Suat se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Riza pati zbog razdvojenosti od Dile. Ne želi prihvatiti činjenicu da je udana za Suata. Arzu je postigla što je htjela. Riza se baca u potragu za Kadirom kako bi se osvetio za skladište koje mu je ranije zapalio.


2.sez., 27.ep.- 27. svibnja

Riza se baca u potragu za Kadirom kako bi se osvetio za skladište koje mu je ranije zapalio.
Arzu se nakon dugo vremena smjestila na imanje. Iako gđi Melike nije drago zbog toga, ništa ne govori jer njezin sin Riza smatra da je tako najbolje. Hoće li ipak zaiskriti između Melike i Rize? Arzu se ne može promjeniti i ostaje ona stara. Ponovno laže Rizi. Azer razmišlja o tome da pronađe novog partnera koji bi mu pomogao srušiti Rizu. Arzu zove Azera kako bi dogovorila sastanak. Azer i Arzu su se udružili te skupa smišljaju nove spletke, ali je sumnjičavi Azer dao Arzu do znanja da će ju i najmanja pogreška koštati života. Riza je nasjeo na Azerovu spletku. Hoće li se Riza izvući iz te situacije?


2.sez., 28.ep.- 28. svibnja

Riza je nasjeo na Azerovu spletku. Hoće li se Riza izvući iz te situacije?
Melike teško podnosi Arzu u blizini te planira otići s Hajdarom. Arzu, koja je čula njen telefonski razgovor s Hajdarom, odmah o tome obaviještava Rizu. Riza odlazi do Hajdara te mu daje do znanja da mu nikada neće dopustiti da napusti imanje s Melike.
Dila više ne može trpjeti Suatova djela. No, ostala je bez izbora. Dila prihvaća Suatovu ponudu. Primorana je uključiti se u Suatove planove. Mrzi Suata, ali nema drugog načina da se rastane od njega.
 


2.sez., 29.ep.- 30. svibnja

Dila, koja sada boravi kod Suata živi u velikoj tuzi i s velikim bijesom. Suat želi da vrijeme koje će provesti s Dilom bude posebno te joj kupuje haljinu za navečer. No u kupnji će susresti nekog koga nije ni najmanje očekivao. U dućanu se Suat oči u oči susreće s Rizom. Haljina plijeni Rizinu pozornost. Dila se sprema za sastanak sa Suatom. Odjene haljinu koju joj je kupio Suat. Dila oklijeva. Melike odlazi od kuće, ali nikako da dođe do Hajdara. Melike razmišlja o tome da ode s Hajdarom i sve ostavi za sobom.

 


Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju