Dila, koja je oteta, uspijeva pobjeći Fuatu, ali samo nakratko. Fuat ju je uspio ponovno uhvatiti u šumi. Džanan sumnja da Suat stoji iza Diline otmice te odlazi do njega kako bi ga ispitala o tome.

Riza kreće u potjeru za Arzu. Arzu se s pomoću laži opet uspijeva izvući, međutim, Fuatu neće pobjeći. Čeka je loš kraj.

2.sez., 40.ep. - 16. lipnja

Riza je bijesan na Arzu te ju izbacuje s imanja. Arzu mu govori kako je jako pogriješio s tim činom. Fatma je uspjela u svom naumu te su rezultati očinstva promijenjeni. Fatma je pozvala Azera da s njim ide u bolnicu po rezultate. Nakon što ih vidi, Azer ne može doći k sebi te govori kako je sigurno riječ o pogrešci. Rıza ispituje sve oko sebe ne bi li saznao tko je Dili prerezao kočnice. Arzu i dalje želi osvetu te se zbliži s Fuatom kako bi se osvetila Rizi. Kakvu će to spletku Arzu i Fuat smisliti za Rizu? Riza je ranjen. Arzu i Fuat stjerali su ga u stupicu. Dila u bolničkom krevetu daje znakove da bi se uskoro mogla probuditi.

2.sez., 41.ep. - 17. lipnja

Riza je ranjen. Arzu i Fuat stjerali su ga u stupicu. Dila u bolničkom krevetu daje znakove da bi se uskoro mogla probuditi. U kući gdje je ranjen, Riza je vidio Arzuinu naušnicu, zbog čega misli da Arzu surađuje s Kadirom. Dila se probudila i odmah počela zazivati Rizu. Melike od Azera zahtijeva da dovrši ono što je započeo. Azer razmišlja o tome da ubije Dilu u bolničkoj sobi kako bi opet mogao biti s Fatmom i da se zauvijek riješi Dile. Međutim, savjest mu ne dopušta da to učini. Džanip je povjerio Sultan važnu informaciju kako bi mu pomogla da steknu veliko bogatstvo.

2. sez., 42. ep. - 18. lipnja

Dila je izašla iz bolnice i čini joj se da nju i Rizu više ništa ne može spriječiti da se vjenčaju. Azer odlazi do Sultan te joj prijeti jer ga je ucijenjivala pred tužiteljicom. No, Sultan ne dopušta Azeru nikakve prijetnje te izvlači pištolj. Kako će se ova situacija razriješiti?

Riza ide u potragu za Suatom. Nakon što ga pronađe, odvodi ga u napuštenu kuću te ga tabo zarobljava. Riza nagovara Suata da nazove svog brata Fuata, kako bi ga namamio u zamku. Fuat će nasjesti na to i sada Riza ima obojicu na nišanu. Prijeti im da će ih ubiti ukoliko pokušaju povrijediti bilo koga od njegovih voljenih.
 

2.sez., 43.ep. - 19. lipnja

Fatma je sigurna u svoju odluku te se pristaje pomiriti s Azerom. Ne želi da Sultan preuzme glavnu riječ na farmi. Međutim, Sultan je zakomplicirala situaciju optuživši Azera da želi ubiti Dilu. Fatma više ne zna što da učini. Sultan je sve rekla Fatmi. Fatma ovaj put želi vjerovati Azeru, ali Azer ne odgovara na Sultanine optužbe.
 

 2.sez., 44.ep. - 20. lipnja

Dila, koja je oteta, uspijeva pobjeći Fuatu, ali samo nakratko. Fuat ju je uspio ponovno uhvatiti u šumi. Džanan sumnja da Suat stoji iza Diline otmice te odlazi do njega kako bi ga ispitala o tome. Suat tvrdi da ne zna ništa o otmici I da on sam želi da ju čim prije pronađu. Riza kreće u potjeru za Arzu. Arzu se s pomoću laži opet uspijeva izvući. Fuat i Arzu dolaze do Dile, a Arzu govori Dili kako će ju izvući, ali da se mora praviti kako pomaže Fuatu. Nakon što se vrate u hotel, Arzu će neopreznost skupo koštati. Fuat će čuti njen telefonski razgovor i poluditi na Arzu. Arzu se sada nalazi u velikim problemima.

Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju