Uzbudljiva priča u kojoj pratimo obitelji koje je razdvojila pogreška u rodilištima, osvojila je gledatelje!

Nova turska serija koja se od ponedjeljka prikazuje na Novoj TV bilježi kontinuirani porast gledanosti, a uz treću epizodu bilo je više od 737 tisuća gledatelja. Uz Dnevnik Nove TV kojeg je u srijedu 6. siječnja pratilo više od 760 tisuća gledatelja, 'Tuđi život' bio je drugi najgledaniji program tog dana.


Treća epizoda nove turske uspješnice Nove TV ostvarila je 37,4 posto udjela u gledanosti. Uzbudljiva priča u kojoj pratimo obitelji koje je razdvojila pogreška u rodilištima, osvojila je gledatelje, a tom je sigurno pridonijela i vrhunska glumačka ekipa predvođena popularnim Erkanom Petekkayaom kojega hrvatska publika pamti još iz hit serije 'Dila' te nagrađivanom glumicom Nurgül Yesilçay koju smo pratili i u seriji 'Ljubav i kazna'.


Nova TV je ovaj tjedan započela s emitiranjem još jednog novog naslova, španjolske serije 'Principe' koja također ima svoju publiku. Epizodu ove srijede pratilo je skoro pola milijuna gledatelja, a treća epizoda ostvarila je 29,7 posto udjela u gledanosti.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 06.siječnja, 2016.
Ciljna skupina: 4+
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju