Rizu koji nepravedno krivi svoju majku za Dilinu otmicu, čeka težak posao.

Nakon što Sultan završi u zatvoru, Azerova ljubav prema Fatmi ponovno se rasplamsa. No ima i drugih koji kriju svoje planove s Fatmom.

Nakon što Sultan završi u zatvoru, Azerova ljubav prema Fatmi ponovno se rasplamsa.

 34.ep- 17. veljače

Dila je iznimno sretna zbog iznenađenja koje joj je Riza priredio. Oboje odlučuju da će se što prije vjenčati, bez obzira na posljedice. Sultan svojoj obitelji priopćuje da je trudna. Azer je odlučan u tome da sazna čije dijete Sultan nosi te kreće istraživati.
G. Sejit oduševljen je što će dobiti unuka i u povodu toga organizira večeru. Međutim, ta će večera završiti vrlo tragično.

35.ep- 18. veljače

Gđi Melike, koja svim silama pokušava rastaviti Rizu i Dilu, u neočekivanom će trenutku u ruke dospjeti jak adut. I Azer, koji također pokušava isto, dat će se na posao. Pronalazi dokaz koji će njegovu ocu dokazati da su Dila i Riza u vezi. G. Sejit oduševljen je što će dobiti unuka i u povodu toga organizira večeru. Međutim, ta će večera završiti vrlo tragično. Nakon tragedije g. Sejit odlazi u zatvor, a doktori se bore za život Jasemin. Džanip istog trena zove Melike i obavještava je o tragediji.

36.ep- 19. veljače

G. Sejit u policijskoj postaji daje iskaz o tragičnoj proslavi, a Dila koja pokušava doći do Sejita, sukobit će se s Azerom, koji joj još ne otkriva da ima jak dokaz protiv njene i Rizine ljubavi. Prije odlaska u zatvor g. Sejit traži od Dile da mu obeća da će preuzeti brigu o obitelji Barazoglu. Melike pokušava saznati gdje je Riza, no on joj ne odgovara na pozive dok vrijeme provodi s Dilom. Zabrinuta time, Melike provjerava s Džanipom gdje je Dila? Riza odlučuje posjetiti g. Sejita u zatvoru kako bi mu pružio podršku. Azerov dokaz samo što nije dospio u ruke g. Sejita.

37.ep- 20. veljače

U potpuno neočekivanom trenutku pred njim se pojavljuje Selčuk, prijatelj iz djetinjstva. Taj parlamentarni zastupnik zacrtao si je nešto vrlo važno zbog čega se nakon mnogo godina vraća u Adanu. Nakon duge potrage, Riza ulazi Dili u trag i odmah se daje na posao da je spasi. U toj borbi s vremenom, na mjestu koje je tražio susreće se s osobom koju nikada ne bi očekivao. Da bi spasio Dilu, Riza se još jedanput suočava s Azerom. Zbog Azerove velike pogreške, Riza poludi. Nakon što Sultanino djelo izađe na vidjelo, ona zadnji put pokuša pobjeći. No njezin će bijeg spriječiti netko za koga to nikad ne bi ni pomislila.

38.ep- 21. veljače

Metinovi poslovi idu loše zbog čega se Gurbet upušta u opasnu igru. G. Sejit, zabrinut za budućnost obitelji, radi korak koji će u potpunosti poremetiti ravnotežu. Fatmi Azer i dalje ne da mira. Zbog toga je ona uvjerena da postoji samo jedna osoba koja joj može pomoći da ga se riješi. Ali njezin zahtjev za pomoć ima neočekivan ishod. Unatoč svim nedaćama koje su ih snašle, Riza i Dila ustraju u tome da se vjenčaju te određuju datum vjenčanja. Ali pred samim matičarom očekuje ih veliko iznenađenje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju