Hadžer je preminula na Dilinim rukama. Taj ju je događaj promijenio i sada misli da se sama mora pobrinuti za pravdu. Obuzeta ljutnjom bane u konak Selamogluovih, ali shvati da je pogrešno postupila i da se na taj način neće osvetiti.

1.ep- 1. siječnja

U Sarigolu žive dvije velike obitelji: Barazogluovi i Selamogluovi. Njihove će se sudbine promijeniti kada Ihsan Barazoglu dođe živjeti u selo sa svojoj ženom Dilom. Ihsanov i Dilin sretan brak zasjenjuje nesretan događaj.

Glava obitelji Barazoglu, Sejit-beg (Engin Şenkan), dogovorio se s poštenim i cijenjenim Rizom (Erkan Petekkaya) iz obitelji Selamoglu da mu proda zemlju. Međutim, njegov mlađi sin Azer (Necip Memili) izazove svađu. U njemu već godinama tinja bijes prema Rizi. Svađa je uzela maha, Azer puca i ubija Ihsana koji se umiješao. Ihsan odlazi s ovoga svijeta ostavljajući iza sebe voljenu ženu i neprijateljstvo. Njegova žena Dila (Hatice Şendil) zaklinje se da će ubiti Rizu koji joj je u oružanom obračunu ubio muža. Prilikom jednoga susreta upoznaje Rizu, ali ga ne prepoznaje. Strašno se zaljubi u njega, ne znajući da je riječ o ubojici njezina muža. Oboje gaje uzajamno veliku ljubav.

Saznavši tko je Dila, Riza odlučuje skriti svoj pravi identitet. S jedne strane ga peče savjest jer je ubio Ihsana, a s druge je strane zaljubljen u Dilu i suočen s njezinom snažnom željom za osvetom. Tajenje pravog identiteta od nje kao i ljubav koja iz dana u dan postaje sve veća, uvalit će ih u situaciju iz koje se još teže izvući.

Hoće li samouvjerena i snažna Dila krenuti za ljubavi prema ponosnom Rizi ili za vlastitim gnjevom? Hoće li ta ljubav uroditi plodom unatoč osjećajima, gnjevu i neprijateljstvu, Azerovim i Džanipovim spletkama te pritisku tradicije i običaja? 

2.ep- 2. siječnja  

Hadžer je upucana ispred policijske postaje, što Dilu ostavlja u šoku. Shvaća da će obitelj Selamoglu pokušati sve da izbjegne kaznu i da se neće zaustaviti. Ta spoznaja za nju predstavlja prekretnicu. Ili će se s Rizom pokušati boriti pravnim putem ili će mu sama presuditi. Riza pak zna da njegova majka stoji iza Hadžerina ubojstva i jako je bijesan na nju. Osim toga, proždire ga savjest jer ništa ne može objasniti Dili kao ni reći da on nije pravi krivac. Azer počinje kovati planove kako da ubije Rizu, ali pred njim se stvori zapreka: ljubav prema njegovoj sestri Fatmi. 

3.ep- 3. siječnja

 

Hadžer je preminula na Dilinim rukama. Taj ju je događaj promijenio i sada misli da se sama mora pobrinuti za pravdu. Obuzeta ljutnjom bane u konak Selamogluovih, ali shvati da je pogrešno postupila i da se na taj način neće osvetiti. Zato se mora praviti da se sabrala i krenuti u akciju, a da ništa ne da naslutiti g. Sejitu. Očitavajući Azeru bukvicu, Riza si je u svađi ozlijedio ruku. Odluči neko vrijeme ne viđati Dilu kako ne bi ništa posumnjala. Ali opet ne može bez nje. Koliko god da iz dana u dan raste njegova ljubav prema Dili, toliko i unutarnja previranja postaju sve dublja.

 

Dila pak gleda na Rizu - kojeg poznaje kao Javuza - kao na luku u kojoj se može udaljiti od briga. Međutim, unutarnji joj glas neprestano šapuće da radi nešto pogrešno. Za to vrijeme ukućani su primijetili da Dila često izlazi iz konaka i nestaje, jer ona svima taji prijateljstvo s Javuzom. Da bi otkrio kamo ide, g. Sejit naređuje da je se potajice prati.

Obitelji Barazoglu i Selamoglu ovog se puta sukobljavaju oko vila koje Azer želi izgraditi. Azer je grub prema seljaku koji mu ne želi prodati zemlju. No riječ je o seljaku kojega g. Riza poznaje i koji mu je drag. Sukobljava se s Azerom braneći seljakova prava. Napetost koja raste između dviju obitelji za Dilu je rijetka prilika da vidi i nađe Rizu i koju ne propušta. Zato traži Azerovu pomoć.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju