Kultna serija s jedinstvenim pogledom na život, obitelj i prodaju cipela.

7.sezona, 9.epizoda - 1. studenog
Al (Ed O'Neill)koristi sve svoje trikove kako bi postao prodavač mjeseca i osvojio kartu za Havaje. Uskoro otkriva da je Peg (Katey Sagal) zamijenila njegovu nagradu za pričuvne karte za cijelu obitelj. Shvaćajući da se putovanje možda nikada neće dogoditi, Al glumi rock-zvijezdu Axla Bundyja i priključuje se skupini rock-zvijezda. Zamijenivši ga za rock-zvijezdu, glazbenici nagovore Ala da nastupi s njima na koncertu.

7.sezona, 10.epizoda - 2. studenog
Al (Ed O'Neill) i Peg (Katey Sagal) odlučuju odabrati svoja grobna mjesta, jer ne žele ostaviti odluku djeci. Al želi biti pokopan pokraj svoga omiljenoga kaubojskoga glumca Fuzzyja McGeeja i njegove mule, a Peg želi biti pokopana u skupocjenome mauzoleju. Shvaćajući da se Al neće odreći svoga sna, Peg pristaje uz uvjet da se riješe mule.

7.sezona, 11.epizoda - 3. studenog
Al (Ed O'Neill) i Peg (Katey Sagal) odlaze u banku uplatiti novac za štednju za Budovo školovanje. Vidjevši stanje na računu, pomisle da je banka pogriješila i brzo dižu 25.000 dolara. Nesvjesni da je riječ o novcu za Budovo školovanje, Al i Peg odlaze u kupnju. Bud kreće na fakultet i plaća čekovima bez pokrića. Al i Peg shvaćaju svoju pogrešku, ali boje se priznati.

7.sezona, 12.epizoda - 6. studenog
Kad Al (Ed O'Neill) shvati da mora kupiti božićne darove za obitelj, prisiljen je prihvatiti posao Djeda Božićnjaka. Žaleći se svojim kolegama u baru, Al zaspi. Probudivši se, otkrije da je potrošio sav teško stečeni novac časteći goste. Bijesan što ga je konobar iskoristio, Al se vraća kući noseći darove: pikado, čaše za pivo, televizor i zlatni lanac, sve iz Rayeva bara.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju