Izgubljena čast, Larin izbor, Vampirski dnevnici, Slatke male lažljivice, sve su to hit eserije koje možete pratiti i na OYO.hr!

Želite pogledati vaše omiljene serije a ne znate gdje? Pogledali bi najnovije događaje u Larinom izboru ili Izgubljenoj časti a ne znate kako? E pa Nova TV ima riješenje za vas, jer najnovije nastavke najpopularnijih serija možete upravo pratiti na našem online servisu, OYO.hr!

Prva sezona Izgubljene časti, najgledanije turske serije, upravo je završila. Naravno, Nova TV je otkupila prava i na daljnje prikazivanje, ali dok čekate nove nastavke, imamo ponudu koju teško možete odbiti. Na OYO.hr odaberite Izgubljenu čast i pogledajte najnovije epizode!

Lara, Jakov, Nikša, Karmen i ostali likovi Larinog izbora i dalje čekaju na vas, a ako vi prije svih drugih želite saznati što će se dogoditi u najkvalitetnijoj domaćoj seriji, Larin izbor čeka na vas.

Također, nismo zaboravili ni gledatelje Doma TV - a, tako da smo pripremili nešto i za njih. Tu je serija Vampirski dnevnici, a za one željne intriga, preporučamo Slatke male lažljivice.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju