Ljubav i mržnja mogu biti podjednako jake, a koje vam filmove s tom temom preporučamo na OYO.hr, doznajte u sljedećem članku!

Granice ljubavi - 24-godišnji Walter (Ashton Kutcher) je na hrvačkom natjecanju i bori se da uđe u nacionalnu reprezentaciju, a onda doznaje za sestrinu smrt. Dolazi doma pomoći majci, trenira, zapošljava se, te prati suđenje ubojici svoje sestre. Ubrzo se sprijatelji s Lindom (Michelle Pfeiffer) čiji je muž ubijen i koja sama odgaja gluhog sina Claya.

Ljubavnici - Leonard (Joaquin Phoenix) je karizmatični, no depresivni mladić koji se vraća natrag u roditeljski dom nakon ljubavnog kraha. Dok se oporavlja pod budnim okom svojih roditelja, susreće dvije žene. Jedna je njegova egzotična i zagonetna susjeda Michelle (Gwyneth Paltrow), a druga je ljupka i brižna Sandra (Vinessa Shaw), kćerka obiteljskog prijatelja i biznismena koji ulaže u njihov obiteljski posao.

Ljubomora - U strogom engleskom djevojačkom internatu, najelitniju skupinu učenica čine članice plivačkog tima, kojeg vodi glamurozna mlada učiteljica tjelesnog odgoja, gospođica G (Eva Green). Za razliku od ostalih učiteljica, koje inzistiraju na strogosti i održavanju distance prema učenicama, gospođica G podržava članice tima u suprotstavljanju pravilima, često spominjući pustolovine iz svoje burne prošlosti. Sve se djevojke bore za naklonost lijepe profesorice, a najbliža joj je zvijezda tima, Di (Juno Temple). No, stvari se mijenjaju kad u internat dođe nova učenica, egzotična Španjolka Fiamma (María Valverde)...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju