Na OYO.hr ukusi i godine nisu važni jer će svatko pronaći nešto za sebe. Uživajte svaki dan u novim sadržajima i zapamtite kako više nema propuštenih emisija!

Aktivirajte probni pristup na OYO.hr sms porukom ili kreditnom karticom i tijekom sedam dana uživajte uz svoje omiljene filmove, serije i emisije bez ikakve naknade. Ako vam se OYO svidi, u što ne sumnjamo i želite ga nastaviti koristiti, po isteku probnih sedam dana pretplata se automatski aktivira i to po posebnoj ponudi za samo 35 kuna mjesečno!

Bez obzira volite li gledati romantične komedije ili akcijske filmove, domaće ili strane serije, jeste li ljubitelj sporta ili želite pogledati najbolji Dnevnik u Hrvatskoj, na OYO.hr uvijek ćete pronaći nešto za sebe.

Sadržaj na OYO kontinuirano se nadopunjuje novim naslovima pa tako svaki dan imate priliku pogledati neki novi film, gledati uživo Dnevnik Nove TV ili pratiti epizode omiljenih serija čak i prije njihova emitiranja na TV - u.

Kad jednom aktivirate pretplatu po cijeni od 35 kuna, sve dok pretplatu ne prekinite, ova cijena će za vas i dalje ostati. Također, pretplatu na OYO možete aktivirati i kupnjom bona na najbližem kiosku.

Aktivacijom pretplate mjesečno iznos od 35 kuna automatski se naplaćuje sve dok se usluga ne otkaže. Ono što je važno napomenuti jest da ne postoji nikakva ugovorna obveza, te uslugu možete otkazati u svakom trenutku. 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju