Preporučamo Vam da se zabavite ovog vikenda uz OYO, a tamo Vas čekaju: Anne Hathaway, Famke Janssen, Robert de Niro, Mila Jovovich i Edward Norton.

Jedan dan - Nakon zajednički provedene noći na dan diplome, 15. srpnja 1988., razmaženog Dextera (Jim Sturgess) i radišnu Em (Anne Hathaway) život odvodi u raznim smjerovima. Prolaze godišnjice tog istog datuma, a Dexter i Ema se zbližavaju i razdvajaju... Kao zanimljivost izdvojimo da film ima nekih zajedničkih crta s knjigom "Nepodnošljiva lakoća postojanja" autora Milana Kundere, a upravo tu knjihu u jednom trenutku Anne Hathaway čita na plaži.Kameleon - Nevjerojatna istinita priča o Frédéricu Fortinu, koji se, premda već prerastao pubertet, predstavlja kao 13-godišnji Nicholas Barclay, Amerikanac koji je nestao prije tri godine. Nicholasova obitelj prima ga kao svoga sina, na zgražanje Interpola i FBI-ja. Za istražitelje, obitelj i Bourdina započela je utrka s vremenom. No tko manipulira kime? I tko je zapravo Frédéric Bourdin?

Trokut osvete - Kao referent za puštanje na uvjetnu slobodu, Jack Mabry (Robert De Niro) broji dane do zaslužene mirovine, kad mu u ruke dođe slučaj Geralda 'Stone' Creesona (Edward Norton), koji je zatvoren radi zataškavanja smrti svojih djeda i bake u požaru. Kad stekne uvjete za prijevremeni izlazak, Stone mora uvjeriti Jacka da se popravio, no njegovi napori da utječe na tu odluku imaju duboke i neočekivane učinke na obojicu.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju