Ukoliko se odlučite večeras ostati kod kuće, sigurni smo da nećete biti razočarani filmovima koje smo pripremili za vas!

Smrtonosna zona - Zloglasni zatvor Alcatraz ponovno je otvoren. Ljutiti zatvorski birokrat Donny (Morris Chesnut) okupio je postrojbu koja će ući u tvrđavu i natjerati zatvorenika Lestera (Bruce Weitz) koji čeka smrtnu kaznu da otkrije gdje je sakrio dvjesto milijuna dolara u zlatu. Zatvorenik Nick (Ja Rule) mora pomoći tajnom agentu FBI-a Saschi (Steven Seagal) da zaustavi napadače. Alcatraz postaje pravo bojno polje u kojem počinje borba za opstanak.

Osveta - Ljevičarska kolumbijska gerila, čiji je vođa nemilosrdni Claudio Perrini (Cliff Curtis) organizirao je teroristički bombaški napad u Los Angelesu čije su nevine žrtve supruga i sinčić vatrogasca Gordyja Brewera (Arnold Schwarzenegger). Brewer se nakon te tragedije odluči osvetiti počiniteljima. Čim sazna tko je odgovoran za smrt njegovih najdražih, putuje u Kolumbiju. Tamo padne u ruke Perrinijevim gerilcima, međutim, neočekivanog saveznika dobiva u Perrinijevoj supruzi Seleni (Francesca Neri) koja mu omogući bijeg.

Pretjerana sila: Osveta - Kada Cordell (Stacie Randall) odbije zahtjev svog zapovjednika Francisa Lydella (Dan Gauthier) da se pridruži njegovoj jedinici za atentate, Lydell joj uzvraća s metkom u glavu. Ona mu je vjerovala, spavala je s njim. No pogriješila je. A on je pogriješio kad nije provjerio je li mrtva. Kada Cordell dođe na mjesto mafijaškog ubojstva, policija pozdravlja njezinu pomoć u slučaju, ne znajući da ona ima drugi plan ili da neće prezati ni pred čim da dovrši svoju misiju!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju