Večeras na našem programu uživajte u "Larinom izboru", "Masterchefu" i novoj seriji "Žene s Dedinja"!

Larin izbor (petak 20:00) - Dinka je potpuno porazila činjenica da je slijep. Od doktora traži da mu barem vrati Leilina pisma i saznaje da su ona izgubljena u požaru. Od Leile mu je ostala samo fotografija koju ne vidi što je bio okidač za njegov agresivni ispad. Smiruje ga Dalia koju su umalo policajci izdali nakon što su u kući Zlatarevih tražili od nje odgovor na pitanje tko je Dinka opskrbio šibicama i svijećom. Ipak, Daliu to ne spriječi da ga i dalje posjećuje i pruži utjehu. Njih dvoje postaju sve bliži.Vjera se suoči s Alenom i kaže mu kako će radi njega izgubiti kćerku. On joj kao jedino rješenje nudi da ga ostavi i da počne život bez njega. Ona nevoljko i uz puno muke ipak pristaje...

Masterchef (petak 21:00) - U 19.epizodi će se kandidat koji je pobijedio u Testu kreativnosti pripremivši trlju suočiti sa jednim od najboljih šefova u Hrvatskoj. Kao i uvijek dosad, imat će priliku zaraditi imunitet u sljedećem Gastroduelu ukoliko dobije iste ili veće ocjene od Šefa. Danas u izazovu gostuje Andrej Barbieri koji je svoju kuhinju u ´Skalinadi´ zamijenio Masterchef kuhinjom. Kakvo jelo će osmisliti i hoće li ovo biti drugi osvojeni imunitet u ovoj sezoni showa gledat ćemo u ovoj uzbudljivoj epizodi.

Žene s Dedinja (petak 22.00) - Radnja serije započinje tulumom koji organiziraju Čarna i Martin. Oni su se tek doselili iz Kragujevca na Dedinje, a susjedstvo baš i nije spremno prihvatiti stanare nove grandiozne kuće. Ipak, tragični događaj u domu Malbaša povezat će Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, a gledatelji će iz epizode u epizodu otkrivati njihove tajne: od ucjena i afera, preko pranja novca i lažnog očinstva do pokušaja ubojstva i leša u Čarninom dvorištu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju