Uz hit dana "Zlatni kompas", pročitajte kratke sadržaje tri odlična filma koja smo Vam pripremili na našem programu!

Tajni rječnik - Smješten u '30-e godine, u udaljenu prašumu Bornea, Tajni rječnik priča priču o burnoj i zaboravljenoj ljubavnoj vezi između mladog Engleza i prekrasne pripadnice plemena. John Truscott (Hugh Dancy) prihvati posao u britanskoj koloniji Sarawak u Maleziji i na usluzi mu je sluškinja domorotkinja, Selima (Jessica Alba). Osim što ga uči svom jeziku, prelijepa Selima dijelu s Johnom i krevet.

Vraćanje duga - Bivši marinac i profesionalni lopov Porter (Mel Gibson) je izdan od svog partnera te svoje supruge Lynn (Deborah Kara Unger ). Nakon uspješne pljačke azijske bande, Portera upuca njegov partner Val (Gregg Henry) ostavljajući ga da umre te pobjegne s njegovom ženom . Unatoč svemu Porter preživi i nakon dužeg oporavka kreće u svoj vlastiti osvetnički rat.

Čovjek iz Virginije - Kada tajanstveni čovjek od malo riječi (Bill Pullman), znan samo kao Čovjek iz Virginije, krene u potragu za bogatstvom u Wyomingu u 19. stoljeću u kojem vlada bezvlađe, zaljubit će se u odlučnu školsku učiteljicu Molly Stark (Diane Lane). Planirajući budućnost s Molly, prihvatit će posao nadglednika ranča Shiloh.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju