Dva vrhunska akcijska filma i uzbudljivi boksački meč, razlog su da subotnju večer provedete uz program Nove TV!

Smrtonosna pošiljka - Nakon očeve smrti, tajni agent Jonathan Cold (Steven Seagal) odluči započeti nov život. Ipak, ovaj plaćenik i profesionalac odluči izvršiti posljednji, dosad najteži zadatak. Jonathan za izvršenje posljednjeg zadatka treba pokupiti poseban paket iz Francuske, odnijeti ga u Njemačku i osobno ga dostaviti primatelju. Mnogi će se pobrinuti da paket ne stigne u prave ruke. No ljudi koji ne prežu ni pred čim kako bi spriječili Colda da dostavi pošiljku na pravu adresu, ubrzo shvate kako je sukob s ovim tajnim agentom velika pogreška.

Posljednji križari - Oscar (Vernon Dobtcheff) je arheolog koji odlazi u Izrael i ubrzo mu se zagubi svaki trag. Njegov sin Rudy (Jean-Claude Van Damme) ga odlazi tražiti. Tamošnji načelnik policije tvrdi kako Oscar nikada nije ni ušao u zemlju. Rudy posjeti očevog starog prijatelja, koji ga je očekivao i prije no što mu išta uspije reći, Rudy se nađe usred paljbe. Uspijeva pobjeći, vraća se u policiju i dalje vjerujući da se dogodio zločin. No u policiji ga žele deportirati, ali on policajca, koji ga treba otpremiti na avion, nagovori da mu pomogne te da ga ne izruči.

Boks: Kličko vs. Wach - Vladimir Kličko u trećoj ovogodišnjoj i ukupno 22. borbi za svjetski pojas ulazi u ring s poljskim divom Mariuszom Wachom. Braći Kličko konstantno prigovaraju da za protivnike biraju nedorasle boksače. No, čini se da ta primjedba ne stoji uoči meča apsolutnog vladara teške kategorije, mlađeg Klička i 32-godišnjeg Poljaka koji je tjelesno je čak i moćniji od Klička. Statistika Mariusza „Vikinga“ Wacha je besprijekorna, u 27 borbi zabilježio je jednako toliko pobjeda, od čega njih 15 nokautom. No, bilo je još boraca koji su „na papiru“ izgledali opasno, a u ringu nisu uspjeli baciti u probleme velikog Vladimira. Wach ima dovoljno iskustva, a ima li moći preoteti Wladimiru Kličku njegova četiri pojasa svjetskoga prvaka, provjerite u subotu u izravnom prijenosu na Novoj TV i platformi OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju