Dolazi još jedna subota, a s njom i večer odličnih filmskih naslova na Novoj TV! Pročitajte u čemu ćete večeras uživati!

Divlji Valovi – u večernjem terminu od 20:05 imate priliku pratiti ovaj crtani film, koji je sinkroniziran na hrvatskom jeziku. Radnja filma se vrti oko malog Codyja ima ambiciju postati slavni surfer. Srećom, pred lovcem na surferske talente Mikeyem, Cody se iskaže te se priključuje grupi surfera. Zamo se sprijateljuje sa Chicken Joeom, a ubrzo nakon dolaska na otok, koji je pravi surferski raj, upoznaje se s lokalnom spasiteljicom Lani. No tamo nalazi i glavnog suparnik, bahatog šampiona surfanja Tanka, s kojim je COdy spreman ući u sukob kako bi pokazao sve svoje vještine… Film je postigao značajne uspjehe, tako da je i 2008. godine nominiran za nagradu Oscar.

Zatvorski krug – je film u kojem Adam Sandler glumi bivšu zvijezdu američkog nogometa Paula Crewea, koji završava u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju. Tamo postaje glavna zabava za osoblje zatvora, zahvaljujući sadističkom upravitelju . Paul ima zadatak sastaviti momčad od zatvorenika koja će se suprotstaviti stražarima u utakmici američkog nogometa. Kako će to sve skupa ispasti, pogledajte u subotu navečer na našem programu.

Anđeli i djevice - Lorenzo (Hayden Christiansen) živi u Firemzi tijekom četrnaestog stoljeća. Iako je naizgeld miran mladić, on je zapravo pravi zavodnik. Ali ne samo to, svaku djevojku koju zavede, ubrzo ostavlja bez ikakvog objašnjenja. Jedina koju mu je zapela za oko je lijepa Pampinea, koju opsjedaju i drugi muškarci. Ipak, Lorenzo je sebi obećao da će se izboriti za njenu ljubav…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju