Brojne zvijezde Hollywooda garancija su da će još jedna večer proći u zadovoljstvu i zabavi!

Gas do daske - Kineski konzul Han (Tzi Ma) poslan je na diplomatsko putovanje u Los Angeles. Njegovu 11-ogodišnju kćerku Soo Young (Julia Hsu) otima kriminalistička organizacija. FBI uvjerava Hana kako će otkriti otmičare i vratiti je na sigurno, no Han vjeruje isključivo svojem dugogodišnjem prijatelju inspektoru Leeu (Jackie Chan). Lee istog trenutka kreće u akciju pronalaženja male Soo. Nezadovoljni zbog miješanja u istragu, FBI povjerava zadatak detektivu policije Jamesu Carteru (Chris Tucker). No čini se kako je Carterov jedini zadatak da podalje od slučaja drži inspektora Leea. Zanimljivost vezana uz ovaj film jest da je prvi izbor za detektiva Cartea bio Eddie Murphy, no njegovim odbijanjem ulogu je dobio Tucker i na taj način počeo legendarno partnerstvo s Jackieom Chanom.

Faca - Andy Fiddler (Eugene Levy) je ljubazni zubar na putu za Detroit gdje bi trebao održati govor na skupu stomatologa. Igrom slučaja Andy se parkira ispred restorana pred kojim je također dogovorena kupnja velike količine ilegalnog oružja. Krijumčar Euro (Luke Goss) zabunom pomisli da je Andy njegov kupac. Detektiv Derrica Vann (Samuel L. Jackson) izgubio je partnera u sukobu s Eurom te ga želi uhvatiti na djelu. Andy je Dereku jedini trag da pronađe Eura. U filmu je Jackson napravio mini posvetu "Paklenom šundu", u sceni naručivanja burgera.

Zora očajnika - Mac Mckussic (Mel Gibson) je diler droge koji se želi vratiti na pravi put. Njegov stari i najbolji prijatelj Nick Frescia (Kurt Russell) sad je policajac sa zadatkom da ga dovede pred lice pravde. Maca jako privlači Jo Ann (Michelle Pfeiffer), vlasnica elegantnog restorana. Nick se približi Jo Ann u pokušaju da bolje upozna Macove dilerske planove i veze s meksičkim dilerom Carlosom za kojeg policija vjeruje da dolazi u grad susresti se s njime. Jo Ann uspije šarmirati i Nicka te je njegovo prijateljstvo s Macom sad ugroženo. Zanimljovst vezana uz film odnosi se na ulogu koju je odigrao Kurt Russell. Naime, ona je prvo ponuđena legendarnom NBA treneru Patu Rileyu, koji ju je ipak odbio.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju