Večeras na našem programu uživajte u filmu „Poštena igra“ u kojem glavnu ulogu igra jedan od najpoznatijih top – modela, Cindy Crawford!

Američki top model, Cindy Crawford, rođena je 1966. godine u američkoj saveznoj državi Illinois. Karijeru u svijetu mode započela je u tinejdžerskim godinama, kada ju je kao šesnaestogodišnjakinju otkrio novinski fotograf. Njena fotografija je objavljena u novinama i tako je zvijezda rođena te je ubrzo postala članicom jedne modne agencije iz Chicaga.

Sredinom osamdesetih seli u New York, gdje polako gradi svoj put do najpoznatije manekenke i modela devedesetih. Tih godina osvaja naslovnice svih etabliranih modnih časopisa, kao što su „Vogue“, „People“, „Elle“, „Cosmopolitan“… Također, za vrijeme karijere surađivala je i s nekim najvećim kreatorima modnog svijeta, poput Versacea i Armanija. Valja spomenuti i njeno pojavljivanje u sad već kultnom spotu Georgea Michaela „Freedom“, zajedno s ostalim vodećim modelima tog vremena poput Naomi Campbell, Christy Turlington, Linde Evangeliste i Tatjane Patitz.

Cindy se okušala i na filmskom platnu gdje je debitirala filmom „Unzipped“ 1995. godine, a par mjeseci poslije snimila je i „Poštenu igru“ koju večeras imate priliku vidjeti na ekranima Nove TV. U njoj je utjelovila lik odvjetnice Kate McQueen, a da ima i talenta za glumu sami ćete se uvjeriti navečer uz naš program.

Što se privatnog života tiče, recimo da je od 1998. u braku s Randeom Gerberom s kojim ima dvoje djece. Prije njeg, početkom devedesetih, bila je u četverogodišnjem braku s Richardom Gereom, no po Cyndinim riječima, njihovi karakteri su bili previše različiti kako bi uspjeli.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju