Nastavljamo s uzbudljivim filmskim tjednom! Večeras za Vas na našem programu su Morgan Freeman, Owen Wilson, Gary Sinise, Sara Foster i Charlie Sheen.

Varalice (srijeda 22:40) - U ovoj priči Owen Wilson tumači ulogu Jacka Ryana, surfera, vucibatine i sitnog lopova koji život doživljava kao bezbrižnu, dugu zabavu. U životu za njega postoji samo užitak, te stoga odlazi na Havaje – raj svih surfera. Tamo sreće neumoljivog suca Waltera Crewesa (Freeman) kojemu Jack odmah biva sumnjiv, te ga Crewes odluči imati na oku. Situacija se dodatna komplicira kada se Jack upozna Nancy, ljubavnicu lokalnog moćnika (Sinise) sa ne baš čistim računima. Družeći se s Nancy, saznaje za njezin plan krađe novca, koji bi mu mogao pomoći za daljnje uživanje u lagodnom životu, te joj pristaje pomoći… Spomenimo da je ovaj film remake istoimenog filma iz 1969., u kojemu je naslovnu rolu tumačio tadašnji holivudski ljepotan Ryan O'Neal.

Povratak u kuću straha (četvrtak 23:25) – Jeste li se zaželjeli nekog dobrog trilera s elementima horora? Ako je odgovor da, film u četvrtak navečer ima rješenje za vas! Priča počinje kad petero ljudi noć odlučiti provesti u ukletoj kući. Ariel Wolfe (Amanda Righetti) je sestra Sare Wolfe (Ali Larter), jedine preživjele s stravične proslave na Institutu za psihijatrijske slučajeve prije osam godina. Sara je tvrdila kako su duhovi u kući pobili sve goste proslave, a ona je jedva uspjela pobjeći. No nitko nije povjerovao u njezinu priču te Sara počini samoubojstvo. Ariel želi saznati pravu istinu o sudbini svoje sestre, te odluči noć provesti u kući…

Sad je dosta (petak 22:00) – Večer prije početka vikenda provedite uz ovaj triler, u kojem glavne uloge tumače jedna od najvećih pjevačkih zvijezda Jennifer Lopez i Bill Campbell. Lopez nastupa u ulozi Slim koja vjeruje kako je u simpatičnom Mitchu pronašla savršenog muškarca, te se odlučuje na zajednički život s njim. Život se čini idličnim, no nakon rođenja kćerke, Mitch sve više i više počinje pokazivati svoju agresivnu stranu i vršiti teror na Slim, te ona odlučuje pobjeći… Za ulogu Slim prvi je izbor bila Sandra Bullock, ali se ona odlučila zahvaliti na ponudi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju