Za kraj vikenda nema ništa bolje od komedija, a ovu nedjelju vam nudimo tri naslova koji će vas nasmijati do suza!

Šašavi robijaši - Kada neuspješan brodvejski dramaturg Skip Donahue (Gene Wilder) i njegov najbolji prijatelj, glumac koji trenutno nema angažmana Harry Monroe (Richard Pryor) napuste Broadway i krenu u Hollywood tražiti slavu i sreću, na putu im se pokvari kombi pa su prisiljeni raditi kao djetlići koji plešu i promoviraju banku. Nevolje započnu kada njihovi pernati kostimi dvojici kriminalaca posluže kao maske., te oni ubrzo završe u zatvoru... Komediju je režirao legendarni Sidney Poitier, te je tako postao prvi afroamerikanac čiji je film zaradio više od 100 milijuna dolara.

Špijuni poput nas - Emmett Fithzume (Chevy Chase) i Austin Millbarge (Dan Aykroyd), izabrani su iz CIA-nog kampa i poslani u Pakistan, gdje nakon nekog vremena saznaju kako su iskorišteni kao krinka za ruske protuobavještajne snage, dok su pravi špijuni poslani na sasvim drugi zadatak. Njihova je misija oteti sovjetski raketni bacač, lansirati s njega raketu te tako testirati američki novi proturaketni štit. No, stvari baš i ne idu prema planu... Zanimljivost kod ovog filma je da se u cammeo ulozi pojavljuje legendarni pjevač, B. B. King.

Čarobne hlače 2 - Carmen Lowell (America Ferrera) se baca u kaotični, kreativni svijet ljetnog kazališta. Lena Kaligaris (Alexis Bledel) otkriva novu ljubav i staro razočaranje u školi dizajna na Rhode Islandu. Istovremeno u New Yorku, Tibby Tomko-Rollins (Amber Tamblyn) poduzima veliki korak u svojoj vezi s Brianom. Bridget Vreeland (Blake Lively) putuje u Tursku na arheološko iskopavanje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju