Koji su novi hitovi stigli na OYO.hr, pročitajte u sljedećem tekstu!

Ta luda ljubav - Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov 'savršen' život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen.

Replikant - Amerika je u bliskoj budućnosti izgubila rat protiv droge. Vlada paranoja, a dva od deset Amerikanaca unajmljena su da rade za vladu i uhode ostalih osam u ime nacionalne sigurnosti i borbe protiv droga. Upoznajte Freda, neodlučna policajca u civilu kojega je unovačila vlada. Kako bi zadržao svoju krinku, Fred redovito uzima popularnu supstanciju D. Zbog droge je Fred dobio poremećaj višestruke ličnosti, a jedne nije svjestan: njegov je alter ego Bob Arctor, diler droge.

Put bez povratka 5 - Smrt je prevarena nakon što je predosjećaj jednog čovjeka spasio grupu radnika iz zastrašujućeg kolapsa visećeg mosta. No, ova skupina duša nije trebala preživjeti. U zastrašujućoj utrci s vremenom, ova grupa zle kobi grčevito pokušava otkriti način da pobjegne Smrti koja ih ima na meti... Peti dio ovog filmskog serijala se pokazao kao pun pogodak, s obzirom da ga je publika oduševljeno prihvatila, a sjajno je prošao i na kino blagajnama.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju