Proslavio se kao liječnik, da bi kasnije postao čak i Batman! Glumio je i neutrašivog kapetana broda, ali i otmjenog pljčkaša casina. On je George Clooney, a sljedeće njegove naslove potražite na OYO.hr!

Syriana - Uz problem oko nedavno nestalog projektila u Iranu, CIA se bori s još većim problemom: emiratski prijestolonasljednik iz dinastije al-Subaai s Kinom je potpisao ugovor o opskrbi naftom, čime prekida poslovanje s američkim naftnim magnatom Connex. Sada je Connex prisiljen otpustiti svoje radnike, i to upravo one koji su se doselili u Sjedinjene Države iz arapskih zemalja, te se udružiti s manjom naftnom tvrtkom iz Kazahstana. Američko pravosuđe sumnja da se radi o podmićivanju direktora, no odvjetnik koji zastupa američku tvrtku vjeruje da je riječ o još dubljoj podvali. Zato se angažiraju stručnjaci koji bi trebali otkriti uzrok takve naftne politike.

Martovske ide - Stephen Meyers (Ryan Gosling) radi kao glasnogovornik u predsjedničkoj kampanji za guvernera Mikea Morrisa (George Clooney), koji se u Ohiju bori za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke. Nakon što mu suparnički glasnogovornik ponudi posao u svom timu, Stephen zaboravi o svemu informirati šefa. Otkriva prljave osobne tajne koje bi mogle ugroziti Morrisovu političku karijeru...

Oluja svih oluja - Kapetan ribarice 'Andrea Gail', Billy Tyne, nezadovoljan je zadnjim isplovljavanjem zbog mršavog ulova. Najavljuje se nevrijeme i zbog toga i kraj sezone ribolova. Billy bez obzira na upozorenja drugih i meteorološke prilike, odlučuje isploviti još jednom i ostvariti dobar ulov. Okuplja posadu – tek zaljubljenog Bobbya, Murpha, predanog, ali upravo razvedenog oca, Sullyja, čovjeka kojeg Murph prezire, još jednog svježe zaljubljenog, Bugsya, i Jamajkanca Alfreda. Na Noć vještica, 200 milja od Gloucester u Massachusettsu, zahvaća ih oluja koju su mediji nazvali olujom stoljeća.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju