Filmovi 'Kuća snova', 'Majka i dijete' i 'Pištolj' samo su neki od odličnih filmova koje imate priliku gledati u novih hit filmovima na OYO.hr!

Kuća snova - Ubrzo nakon što se usele u novi dom koji se na prvi pogled doima baš poput idiličnog mjesta na kojem će provesti svoj život, obitelj će doznati za brutalni zločin počinjen nad bivšim stanarima kuće. No, izgleda kako nije sve baš kako se čini na prvi pogled... Tijekom snimanja ovog filma glumci Daniel Craig i Rachel Weisz su se zaljubili i počeli tajnu vezu koja je ubrzo rezultirala brakom.

Majka i dijete -Film "Majka i dijete" usporedno prati priče tri žene iz Los Angelesa. Karen (Annette Bening) dobila je dijete sa 14 godina, ali ga je dala na posvajanje, te je otad proganja kći koju nikad nije vidjela. Elizabeth (Naomi Watts), odrasla kao usvojeno dijete, bistra je i ambiciozna odvjetnica, ali okrutni usamljenik kad se radi o vlastitom privatnom životu. A Lucy (Kerry Washington) sa svojim suprugom tek započinje put usvajanja, tražeći bebu koja će postati njihova...  Naomi Watts je inače potrošila tek osam dana na snimanje ovog filma, a iako je u stvarnom životu Annette Bening tek 10 godina starija od Watts, to ih nije nimalo smetalo da sjajno utjelove majku i kći.

Pištolj - Stopa kriminala u Detroitu neprestano raste, i sve je više oružanih obračuna, pa tamošnja policija pokreće pravi rat protiv krijumčara oružjem. U suradnji s FBI-jem kreću u lov na Richa (Curtis "50 Cent" Jackson) i njegov lanac trgovine oružjem. U međuvremenu, Rich se nađe u životnoj opasnosti kad jedan posao krene po zlu, no u posljednji čas mu život spašava njegov stari prijatelj Angel (Val Kilmer). 50 Cent, koji u ovom filmu glumi kriminalca, i u stvarnom je životu imao nemali broj puta problema sa zakonom, te je uhićivan zbog prodaje kokaina, heroina i posjedovanja oružja. Također, bio je i pogođen s devet metaka, ali je to nekim čudom uspio preživjeti..

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju