I ovaj petak provedite uz naš program, te uživajte u zabavnoj filmskoj večeri!

Pljačkaš dječjeg lica - Tek što je izašao iz zatvora sitni kriminalac Calvin Sims (Marlon Wayans) pridružuje se glupavom bratu Percyju (Tracy Morgan) u novom naumu. Upuste se u pljačku skupog dijamanta iz draguljarnice mafijaša Walkena (Chazz Palminteri). Policija im je za petama, pa Calvin ubacuje dijamant u torbicu Vanesse Edwards (Kerry Washington) čiji suprug Darryl (Shawn Wayans) želi dijete. Percy uvjerava Calvina da se preruši u bebu i ostavi ga ispred vrata Edwardsovih kako bi mogao ući u kuću po dijamant. Darryl i Vanessa zadrže Calvina preko vikenda i žele ga usvojiti, a Walken im počne prijetiti jer želi svoje vlasništvo natrag.

Mamac - Ponovno uhićen nakon krađe škampa, sitni lopov Alvin Sanders (Jamie Foxx) završava u ćeliji s Johnom Jasterom (Robert Pastorelli), jednim od dvojice kradljivaca zlata. Jasterov partner Bristol (Doug Hutchinson) još je u bijegu pa agenti Ministarstva financija, pod vodstvom istražitelja Edgara Clenteena (David Morse) potajice ugrade eksperimentalni odašiljač u Alvina i oslobađaju ga. Istovremeno puste glasinu da je Jaster rekao Alvinu gdje se zlato nalazi u nadi da će se Bristol pojaviti da ušutka Alvina. Alvin se sad mora boriti s lopovima, FBI-jem i vlastitom lošom srećom.

Mamin dečko - Jeffrey Mannus (Jon Hedder) je nesamostalna egocentrična ljenčina koja u dobi od 29 godina još uvijek živi sa svojom 54-ogodišnjom majkom Jan (Diane Keaton). No njegov idiličan život uskoro se približava kraju kada se Jan zaljubi u gurua Merta Rosenblooma (Jeff Daniels). Osjećajući se tragično napuštenim, Jeffrey sastavlja plan bitke protiv budućeg očuha. Kada ga sudbina baci pred noge pjevačice i autorice Nore (Anna Faris), prisiljen je učiniti ono što ga najviše plaši – odrasti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju