Ovaj petak provedite uz najkvalitetniji filmski program. Dvije komedije i horor u kasniji noćni sat su odličan način za kraj napornog radnog tjedna i početak sunčanog vikenda.

Moji problematični praznici - Prezaposleni Bob Munro (Robin Williams), njegova žena Jamie (Cheryl Hines), njihova 15-ogodišnja kći Cassie (Joanna “JoJo” Levesque) te 12-godišnji sin Carl (Josh Hutcherson) žele provesti praznike kao obitelj. Iako im je obećao odmor na Havajima, Bob naglo mijenja planove i vodi ih na tjedan dana u tropski raj - odlaze u obilazak Colorada u kamp-kućici. Bobov plan zajedništva koji je ustvari izgovor da ne izgubi posao posve se izjalovi...

To nije još jedan film za mlade - U srednjoj školi 'John Hughes' učenici su isti kao i u svim ostalim filmovima za mlade. Popularni sportaš Jake (Chris Evans) kladi se s Austinom, drskim frajerom plave kose (Eric Christian Olsen), da će Janey, neprivlačnu djevojku (Chyler Leigh), pretvoriti u kraljicu maturalne večeri. Međutim, dvije osobe žele spriječiti Jakea u toj namjeri: njegova zla sestra Catherine, najokrutnija djevojka u školi (Mia Kirshner), i Priscilla, zločesta navijačica (Jaime Pressly).

Uvijek ću znati što si radila prošlog ljeta - Ono što je trebala biti šala utemeljena na legendi rezultirala je smrću jednog tinejdžera. Nakon toga prijatelji se zaklinju na čuvanje tajne i šutnju o tom događaju. Međutim nakon što su se počeli udaljavati jedno od drugih za sljedeći praznik Dana nezavisnosti počinju dobivati prijeteće poruke. Dolaze do šokantne istine - netko drugi zna isto što se dogodilo tog kobnog dana prošlog ljeta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju