Provedite večer uz Van Dammea, Rourkea i ostale junake velikog platna!

DREAM TEAM - Jack Quinn (Van Damme) umirovljeni je CIA-in stručnjak za borbu protiv terorizma, čija lijepa supruga Kath (Natasha Lindinger) čeka dijete. Njegovi ga šefovi ponovno aktiviraju, jer je opasni terorist Stavros (Mickey Rourke) izašao iz hladovine. Quinn okuplja svoje agente i u Antwerpenu, nakon što se kod trgovca oružjem Yaza (Dennis Rodman) opskrbio opremom, organizira akciju Stavrosovog hvatanja. Ona se pretvara u fijasko i u obračunu gine Stavrosov sin, a Quinn završi teško ranjen.

KRV I PLES - Kada DJ (Columbus Short), problematični mladić iz Los Angelesa preseli u Atlantu na sveučilište Truth, ondje otkrije stari ples 'stepping' koji se tradicionalno pleše u afričko-američkim bratstvima. DJ se pridružuje bratstvu u kojem pokazuje svoj plesni talent, a u prilagodbi mu uvelike pomaže njegova hip hoperska pozadina. Uskoro započinje i plesni dvoboj najvećih plesačkih rivala, a DJ se nađe u centru velike borbe u kojoj pobjednik dobiva priliku pristupiti velikom godišnjem natjecanju. No prije nego pomogne timu, DJ mora riješiti i svoju borbu s demonima te razne probleme u kojima se nalazi.

PRIČA O DEWEYU COXU - 'Rockabilly' pjevač skromna porijekla, Dewey Cox (John C. Reilly), mučen je neprekidnim tragedijama, ovisnošću o drogama te nemogućnošću da ostane vjeran samo jednoj ženi. U svom profesionalnom životu doživljava uspone i padove dekadentnoga životnog stila 'rock n' rolla' prije nego što se pomiri sa svojim brojnim demonima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju