Nakon urnebesnih Izetovih dogodovština u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' ostanite uz nas, Sandru Bullock i Jackie Chana!

NUKLEARNA OPASNOST - petak 21.25

Glume: Jackie Chan, Jackson Liu, Annie Wu, Bill Tung, Yuri Petrov

Chan Ka Kui (Jackie Chan) je policajac koji sudjeluje u operaciji protiv međunarodne grupe špijuna. Kad jedna od njih Jackson Tsui (Jackson Liu) pobjegne, Chan dobije zadatak da ja uhvati. Chan odlazi na put oko svijeta. U ovoj avanturi u Australiji će mu se pridružiti i AnnieTsui (Annie Wu), Jacksonova sestra.

CURA SA ZADATKOM 2 - petak 22.55

Glume: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, William Shatner, Ernie Hudson, Harry McDonald

Nastavak izuzetno uspješnog originala, prati život agentice FBI-a Gracie Hart (Sandra Bullock) nedugo nakon što je uspješno uklonila prijetnju na izboru za 'Miss SAD-a' dok je kao jedna od natjecateljica bila na tajnom zadatku. Postavši medijski slavna ličnost nakon svoga herojskog pothvata na izboru, Gracie sad više vremena provodi u salonu nego na streljani, obilazeći razne emisije i promovirajući svoju knjigu. Kad njezinu prijateljicu i pobjednicu izbora ljepote Cheryl (Heather Burns) i voditelja Stana (William Shatner) otmu u Las Vegasu, Gracie ponovno kreće u akciju da bi ih spasila te dolazi u sukob s vodećim ljudima FBI-a koji ne žele riskirati i izgubiti svoju vrijednu maskotu te koji se boje da više nije dorasla zadatku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju