Riza odlazi vidjeti Dilu, koja kad ga ugleda od šoka ne može vjerovati da je to zaista on. Azer se sastaje s Kadirom te mu daje zadatak da otme Dilu. Na njegovo veliko iznenađenje Suat sazna da Riza nije stvarno umro.

2.sez., 22.ep., 19. svibanj

Situacija u zatvoru će se zakomplicirati. Riza, koji svaki tren treba izaći na slobodu je napadnut nožem. Riza će preživjeti napad, ali u smišljenom planu s ravnateljem zatvora, svima će se prenijeti vijest kako je Riza zapravo mrtav.

Dila je slomljena i ne može se pomiriti s činjenicom da Rize više nema. Za nju je sve gotovo. Želi okončati svoj brak sa Suatom te odlazi do njega kako bi mu to i priopćila, ali Suat tek počinje sa svojim igricama. Vrlo jasnim riječima odbija Dilin zahtjev za razvodom. Džanan se baca na posao te kreće istraživati tko je dao ubiti Rizu. Jedini sumnjivci na Džananovoj listi su Azer i Suat.

2.sez., 23.ep., 20. svibanj

Džanan se baca na posao te kreće istraživati tko je dao ubiti Rizu. Jedini sumnjivci na Džananovoj listi su Azer i Suat. Azer i Suat uživaju u činjenici da je Riza umro. Riza se ušuljao u svoju kuću I sve iznenadio. Melike od šoka pada u nesvjest, ali će se brzo oporaviti.

Dila odlazi na vikendicu i ne može se pomiriti s činjenicom da je Riza mrtav.
Na sprovodu svi tuguju za Rizom, osim Melike, Fatme i Melis koje znaju da je Riza živ, ali moraju glumiti veliku tugu. Riza nagovara Fatmu da nazove Azera i dogovori susret. No umjesto Fatme tamo će se pojaviti Riza. Riza je došao na obračun s Azerom. Kako će se ta situacija riješiti?

2.sez., 24.ep., 21. svibanj 

Riza koji se krenuo obračunati s Azerom ipak se smiri, nakon što mu Azer kaže da je neplodan i da ga je Fatma prevarila. Azer govori Rizi da ga ubije i riješi muka, ali Riza ga na veliko iznenađenje tiješi i govori mu kako ga Fatma još uvijek voli.

Nakon toga Riza odlazi vidjeti Dilu, koja kad ga ugleda od šoka ne može vjerovati da je to zaista on. Azer se sastaje s Kadirom te mu daje zadatak da otme Dilu. Na njegovo veliko iznenađenje Suat sazna da Riza nije stvarno umro. Pobjesni kad ugleda Rizu i Dilu u vikendici, ali im se ne pokaže. Bijesan zbog prizora kojeg je ranije vidio, Suat kuje nove planove kako bi naškodio Rizi. Nesvjesni svega, Dila i Rıza nadoknađuju propušteno. Više ništa neće biti kao prije. Riza se više ne želi praviti da je mrtav i želi da svi saznaju istinu.

2.sez., 25.ep., 23. svibanj

Dila ne želi riskirati kako Riza ne bi ponovno postao žrtva Suatovih spletki i podmetanja. Misli da će Suat opet učiniti Rizi nešto nažao. Suat više nikome ne vjeruje, a prijeti čak i Azeru s kojim je ranije surađivao. Džanan misli da su se Suat i Azer ujedinili i traži dokaz da Riza nema pravo. Za to vrijeme Arzu smišlja plan kako bi pobjegla Kadiru.

Suat nepozvan dolazi kod Dile i počinje s provokacijama koje će prerasti u fizičko zlostavljanje. Dila mu se odupire te mu prijeti da će ga ubiti. Kako će se rasplesti situacija između njih?

Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju