Crtani film koji je 2007. godine nominiran za Daytime Emmy

'Shaggy & Scooby-doo' od 21. srpnja na Novoj TV.

(Shaggy & Scooby-Doo get a clue!), SAD, 2006., crtana serija
13. nastavaka
Glasovi: Frank Welker, Scott Menville, Jeff Bennet, Jim Meskimen, Casey Kasem, Grey Delisle
Izvršni producenti: Sander Schwartz, Joseph Barbera
Redatelji:Jeff Allen, Charles Visser

Shaggy i Scooby-Doo okreću novu stranicu u životu – još jučer nisu imali što za jesti, a sada žive u ujakovoj vili i imaju svoga kuhara. No, ipak novi život donosi i brojne zavrzlame, a između ostalog morat će se suočiti i s glavnim negativcem ove crtane serije, zlim Dr. Phineusom Phibesom.

Crtani film je 2007. godine nominiran za Daytime Emmy za glazbu i montažu zvuka.

Glasovi:
Frank Welker…..Scooby-Doo, Fred
Scott Menville …..Shaggy
Jeff Bennett…..Dr. Phineus Phibes
im Meskimen…..Robi
Grey Delisle …..Daphne
Mindy Cohn…..Velma

O RADNJI:

Popularni junaci Shaggy i Scooby-Doo u novim avanturama riješit će brojne slučajeve diljem svijeta uz pomoć izuma i nasljedstva Shaggyjevog imućnog ujaka Dr. Alberta Shaggleforda kojemu se izgubio svaki trag. Nakon što je Shaggy naslijedio veliku količinu novca za njega i Scooby-Dooa život postaje bajka. Odmah se sele na veliko imanje, a za doručak imaju svog vlastitog chefa. Dok se Shaggy i Scooby bore oko daljinskog odjednom otkriju kako jedan od njih otvara vrata tajnovitog laboratorija koji će postati njihov novi zadatak. U laboratoriju je ujak ostavio novi tajnoviti izum, a prema poruci zlikovca ga pod svaku cijenu žele ukrasti. Počinje avanutra Shaggyja i Scooby doo-a.

O LIKOVIMA:

SCOOBY-DOO
Scooby je voljeni ljubimac ekipe. Shaggy i Scooby su poput braće. Iako jedan drugome kradu hranu i sendviče, sto posto su jedan drugome odani.

SHAGGY
Jedan od kultnih likova u svijetu crtanog filma. Shaggy ima tri glavne karakteristike: voli san, sigurnost i hranu. Shaggy je hipi koji jednostavno obožava sendviče te se uvijek sa Scooby –Doom oko nje bori.

VELMA
Velmu krasi briljantan um. Ona je prava detektivka. Njen mozak je motor koji pokreće svaki slučaj ekipe i ona je uvijek zaslužna za konačno rješenje. Inače Velma je jako realna te uvijek upozorava Freda zbog njegovog pretjerano impulsnog djelovanja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju