Crtani film koji je 2007. godine nominiran za Daytime Emmy.

5.ep - ponedjeljak 16. siječnja
Robi se pokvari usred prevažne zabave useljenja u vilu što prisiljava Scoobyja i Shaggyja da ga zamjene novim robotom batlerom. Ali oni niti ne slute da je njihov novi ro-batler zapravo robot uništavač nalik na terminatora kojeg je izgradio dr. Phineus Phibes.

6.ep - utorak 17. siječnja
Scooby i Shaggy sprečavaju KEVINA, zlog računalnog virusa umjetne inteligencije, prije nego što ga dr. Phibes uspije iskoristiti da inficira nacionalni oružani obrambeni sustav. Kada se jedanput Kevin uvuče u vilin računalni sustav Pametna kuća, on sam kreće u svoju osobnu misiju osvajanja svijeta.

7.ep - srijeda 18. siječnja
Scooby i Shaggy putuju u New York na snimanje uživo svoje najdraže televizijske emisije Čelični kuhari.

8.ep - četvrtak 19. siječnja
Scooby i Shaggy neizmjerno su polaskani pozivom da prisustvuju dodjeli nagrada milenija za razotkrivanje misterija. Uskoro se nalaze okruženi najboljim detektivima moderne povijesti te se osjećaju nedostojno. Kada ostali detektivi počnu misteriozno nestajati, Scooby i Shaggy suočavaju se s jednostavnim izborom: pobjeći na sigurno ili ostati i riješiti zločin kako bi dokazali da su vrijedni nagrade.

9.ep - petak 20. siječnja
Kada Scooby i Shaggy shvate da dr. Phibes planira uništiti prašumu kako bi pronašao biljku za koju vjeruje da će ga učiniti besmrtnim, njih dvojica putuju na drugi kraj svijeta kako bi spasili planet. Nakon što se sprijatelje s čoporom rijetkih majmuna svilaša te uklone nekoliko nesretnih zvjerokradica koje je unajmio Phibes, Scooby i Shaggy planiraju spriječiti Phibesove automatizirane buldožere prije nego što unište šumu.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju