Crtani film koji je 2007. godine nominiran za Daytime Emmy.

8.ep - 1. kolovoz
Scooby i Shaggy sprečavaju KEVINA, zlog računalnog virusa umjetne inteligencije, prije nego što ga dr. Phibes uspije iskoristiti da inficira nacionalni oružani obrambeni sustav. Kada se jedanput Kevin uvuče u vilin računalni sustav Pametna kuća, on sam kreće u svoju osobnu misiju osvajanja svijeta.

9.ep - 2. kolovoz
Scooby i Shaggy putuju u New York na snimanje uživo svoje najdraže televizijske emisije Čelični kuhari. Naši junaci spajaju ugodno (jedenje i sudjelovanje u snimanju uživo) s korisnim (borbom protiv zlog natjecatelja kuhara Suki Sukiharija i njegova hibachija koji kontrolira umom). Nakon što su iskoristili pogrešku u pravilima Čeličnih šefova kako bi se iz članova publike ubacili među kuhare, Scooby i Shaggy poražavaju kuhara Suhikarija u natjecanju jedan na jedan i uništavaju njegov hibachi!

10.ep - 3. kolovoz
Scooby i Shaggy neizmjerno su polaskani pozivom da prisustvuju dodjeli nagrada milenija za razotkrivanje misterija. Uskoro se nalaze okruženi najboljim detektivima moderne povijesti te se osjećaju nedostojno. Kada ostali detektivi počnu misteriozno nestajati, Scooby i Shaggy suočavaju se s jednostavnim izborom: pobjeći na sigurno ili ostati i riješiti zločin kako bi dokazali da su vrijedni nagrade.

11.ep - 4. kolovoz
Kada Scooby i Shaggy shvate da dr. Phibes planira uništiti prašumu kako bi pronašao biljku za koju vjeruje da će ga učiniti besmrtnim, njih dvojica putuju na drugi kraj svijeta kako bi spasili planet. Nakon što se sprijatelje s čoporom rijetkih majmuna svilaša te uklone nekoliko nesretnih zvjerokradica koje je unajmio Phibes, Scooby i Shaggy planiraju spriječiti Phibesove automatizirane buldožere prije nego što unište šumu.

12.ep - 5. kolovoz
Dr. Phineus Phibes izumi tajnu napravu (zraku nevidljivosti) i učini Agente 1 i 2 nevidljivima kako bi mogli doći do tajne vladine oružane postrojbe i ukrasti zraku za dezintegraciju (razaranje, razornu zraku). Nakon potrage za Phibesovim brodom-oblakom i nakon što su skrenuli s puta zbog zalutale ovce i odlaska po sladoled (koji podijele s ovcom), Scooby i Shaggy pojavljuju se u oružanoj postrojbi kako bi spriječili Phibesove agente.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju