Klasici crtanog svijeta vraćaju se u polusatnoj crtanoj seriji Gospodin Magoo iz 1999. godine.

25.epizoda - 13. prosinac
Lisac iznajmljuje sobu bučnoj i dosadnoj vrani.Rješavanje misterija – tko je ukrao kost psu Majke Hubbard?Magoo iznenadi svoju majku posjetom jer misli da joj je rođendan.

26.epizoda - 14. prosinac
Luckasta moderna verzija priče o Crvenkapici.Na okupljanju starih studenata s njegova fakulteta Magoo zabunom završi u hrvačkom ringu misleći da je to plesni podij.Dva strašila imaju problema s jatom opasnih vrana.

27.epizoda - 15. prosinac
Duhovi u ukletoj kući zabavljaju se muzicirajući. Magoo odlazi na maskenbal prerušen u vraga, ali uvjeren da je Djed Mraz, a ondje njegovu pratilju, koja je zapravo noj, optuže da je kradljivica dragulja.Kosturi na groblju ožive i sviraju jezivu glazbu.

28.epizoda - 16. prosinac
Lisac pokuša voljeti svoga susjeda, no njegov je susjed neotesana vrana.Dr. Šašavić daje svomu pijanom psu da blesavog pacijenta vodi kući. Zajedno završe viseći visoko iznad grada na koplju zastave.Magoo zabunom misli da je TV-servis liječnička ordinacija.

29.epizoda - 17. prosinac
Glazbeni amater Magoo odlazi na audiciju za TV-emisiju u zubarsku ambulantu.Šašavi životinjski orkestar izvodi koncert Čajkovskog.Na pustom otoku majmuni pjevaju scat improvizacije, sviraju i plešu sving.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju