Klasici crtanog svijeta vraćaju se u polusatnoj crtanoj seriji Gospodin Magoo iz 1999. godine.

59.epizoda - ponedjeljak 28. ožujka
Lisac i vrana misle da je onaj drugi traženi kriminalac pa pokušavaju uhvatiti jedan drugoga.Magoo traži zlato, ali ima problema s kopačem zlata koji pokušava prisvojiti njegovu parcelu. Gradski miševi izlaze u ponoć i zaposjedaju supermarket i robnu kuću.
60.epizoda - ponedjeljak 28. ožujka
Magoo se vraća s putovanja i zamijeni skrovište kriminalca za svoj dom misleći da je Waldo imao veliki tulum.Štence uhvati obitelj lisica.Krekeri u obliku životinja ožive i održe predstavu za jednoga dječačića.

61.epizoda - utorak 29. ožujka
Na kampiranju Magoo zamijeni tri medvjedića za svoj izviđački odred.Veseli roj pčela priskače u pomoć insektima u Tmurnogradu.Miran obiteljski život dviju zaljubljenih papigica ometa suparnik vrabac.
62.epizoda - utorak 29. ožujka
Policajci lisac i vrana istražuju ukletu pilanu.Jack i Jill u zemlji bajki gledaju humorističnu reviju s likovima iz bajki.

63.epizoda - srijeda 30. ožujka
Magoo u garaži održava rasprodaju nekih svojih stvari, ali zabunom pomisli da je poreznik zapravo trgovac antikvitetima.Pas lovi mačka Flopa koji lovi Flippyja – sve dok ne nanjuši mačju metvicu. Postolar siromašnom dječaku pruži smještaj i hranu, a vilenjaci ga nagrade tako što mu tijekom noći dovrše sav posao.
64,epizoda - srijeda 30. ožujka
Vrana glumi zubara ne bi li izliječio liščevu zubobolju. Magoo nastupa u operi.

65.epizoda - četvrtak 31. ožujka
Gorila koji obija sefove provali u kuću dok Magoo svoju kuću pokazuje u televizijskom prijenosu.
Zli mesar pokuša zaklati Abnerova praščića ljubimca.Istraživač prati tragove rijetkog i šašavog strvinara do pustog otoka.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju