Klasici crtanog svijeta vraćaju se u polusatnoj crtanoj seriji Gospodin Magoo iz 1999. godine.

29.epizoda - 7. ožujka
Glazbeni amater Magoo odlazi na audiciju za TV-emisiju u zubarsku ambulantu.Šašavi životinjski orkestar izvodi koncert Čajkovskog. Na pustom otoku majmuni pjevaju scat improvizacije, sviraju i plešu sving.
30.epizoda - 7. ožujka
Gerald McBoing Boing posjećuje logopeda, koji uspije smisliti način kako da Gerald počne govoriti riječima.Pas pokušava uvjeriti mačka da mu želi biti prijatelj.Magoo ima posla s lopovima koji mu ukradu cijelu kuću.

31.epizoda - 8. ožujka
Na sjeveru, gladna se vrana pokušava domoći hrane lisca koji je na skijanju.U švicarskim alpama Magoo zabunom misli da je bernardinac njegov nećak. Slomljen olovni vojnik i njegovi prijatelji priređuju pravu božićnu zabavu za siromašnoga dječaka.
32.epizoda - 8. ožujka
Dok čuva dijete, Magoo spriječi lopova koji pokušava opljačkati kuću. Dječak ozlijedi ptičicu dječjim pištoljem, a onda mu je jako žao.Slon padne iz cirkuskog vlaka i potom halucinira u staroj kući.

33.epizoda - 9. ožujka
Vrana je šerif i pokušava uhvatiti lisca koji je Robin Hood.
Djevojčica zamišlja da su njezine lutke oživjele. Magoo leti avionom, ali zabunom misli da u kinu gleda 3D-film.
34.epizoda - 9. ožujka
Magoo na skijanju zabunom misli da je medvjed koji svira bendžo njegov nećak.Leteći insekti objave rat čovjeku koji pokušava večerati.Muzikalne čimpanze se zaljube.

35.epizoda - 10. ožujka
Izvanzemaljci otmu Geralda pa pomisle da Zemljani govore jezikom 'Boing Boing':
Vilenjaci odluče svemirskom raketom krenuti na Mars, ali završe na gradskome smetlištu. Magoo zabunom polijeće u svemirskoj raketi te potom slijeće u zabavni park, uvjeren da je na Mjesecu.
36.epizoda - 10. ožujka
Pas tragač na tragu je odbjeglom zatvoreniku, a Magoo zabunom misli da je njegov ribički kompanjon. Scrappy se igra gusara, a posada na brodu velike su holivudske zvijezde. Ljupka stjuardesa trudi se zadržati hladnu glavu tijekom luckastog leta.

37.epizoda - 11. ožujka
Magoo ne želi slušati svog vodiča Indijanca te zaluta u urbanu džunglu gdje zabunom misli da je lav u zoološkom vrtu zapravo planinski lav.Crtić je inspiriran stripom. Mačka se pretvara u Supermačku i hvata bezobraznog miša.Tom i njegov minijaturni brat Pee-Wee igraju lovice oko stola za vrijeme doručka.
38.epizoda - 11. ožujka
Vrana na razne šašave načine pokušava liscu prodati policu osiguranja.Mazie isprobava nekoliko novih šešira koje je izradio Chester, ludi klobučar. Magoo zabunom misli da je odbjegli mentalni pacijent njegov stari prijatelj koji voli zbijati šale.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju