Klasici crtanog svijeta vraćaju se u polusatnoj crtanoj seriji Gospodin Magoo iz 1999. godine.

49.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Prevarantica pokuša prevariti Magooa pretvarajući se da je njegova davno izgubljena ljubav.Mačak se pretvara da je veterinar kako bi uspio proći kraj psa i "izliječiti" bolesnoga kanarinca Flippyja.Moderna verzija priče o Pepeljugi, s luckastom dobrom vilom i šašavim princom.
50.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Lisac je zaglavio na pustom otoku. Umire od gladi pa na otok namami vranu ne bi li je pojeo.Magoo zamijeni ratobornoga klokana za Waldovu djevojku.Raspjevane i rasplesane ludorije na snijegu.

51.epizoda - utorak 22. ožujka
Magoo plovi svojom jahtom, za tuljana misli da je njegov nećak te igrom slučaja uhvati golemu ribu.
Mačak Flop na sve načine pokušava nagovoriti Flippyja da pjeva.Mali dječak vježba svirati tubu, što uzrokuje nevolje u cijelome gradu.
52.epizoda - utorak 22. ožujka
Vrana se želi skloniti na toplo te liščeve snove pretvara u noćne more.Magoo zabunom misli da je trkalište banka u kojoj štedi.Nestašni zec Pee Wee mora ostati u školi do kraja života.

53.epizoda - srijeda 23. ožujka
Magoo ima problema s autom dok se vozi po aerodromu. Indijanca koji lovi losa uznemirava šašavi puran koji želi da lovi njega.Mali tuljan pokušava uhvatiti šašave ribe.
54.epizoda - srijeda 23. ožujka
Magoo zabunom misli da je arena za borbe s bikovima zapravo autocesta.Sparky sanja da je njegov pas Yippy postao div. Zlatna ribica Elmer prehladi se i u bolnici za životinje upoznaje mnoga luckasta stvorenja.

55.epizoda - četvrtak 24. ožujka
Magoo zamijeni prekooceanski brod za hotel u kojemu se održava konferencija "Braća bizona" na koju je krenuo. Zabunom misli da je pljačkaš banke jedan od njegovih prijatelja s konferencije.Dva šašava tesara pokušavaju sagraditi kuću za svoga razdražljivog šefa.Dabar Jack gradi kuću, ali ometaju ga dosadan medvjed, noj i termiti.
56.epizoda - četvrtak 24. ožujka
Lisac kreće u lov na vranu, a za to vrijeme vrana kreće u lov na lisca.Magoo je u civilnoj zaštiti. U lokalnome kinu zabunom pomisli da su ratne snimke prava invazija.Malo odbačeno štene bježi u grad.

57.epizoda - petak 25. ožujka
Magoo se prisjeća svojih mladih dana, kada je za kazališnu predstavu pomislio da je njegova romantična avantura.
U kineskome vrtu dvije bube čekaju povratak svojih mladića.
Noću sve u trgovini oživi – uključujući poskakujuće sjemenke, kasice prasice i šibice.
58.epizoda - petak 25. ožujka
Magoo vodi kradljivca dragulja na urnebesni obilazak gradskog zoološkog vrta za koji misli da je kampus fakulteta koji je nekoć pohađao.
Lovac na bizone Billingsly pokušava uhvatiti posljednjeg bizona, ali njega brani luckasti Indijanac.Štene i mačić izvode nepodopštine na štandu s povrćem.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju