Klasici crtanog svijeta vraćaju se u polusatnoj crtanoj seriji Gospodin Magoo iz 1999. godine.

60.epizoda - 31. siječanj
Magoo se vraća s putovanja i zamijeni skrovište kriminalca za svoj dom misleći da je Waldo imao veliki tulum.Štence uhvati obitelj lisica. Krekeri u obliku životinja ožive i održe predstavu za jednoga dječačića.

61.epizoda - 1. veljače
Na kampiranju Magoo zamijeni tri medvjedića za svoj izviđački odred. Veseli roj pčela priskače u pomoć insektima u Tmurnogradu. Miran obiteljski život dviju zaljubljenih papigica ometa suparnik vrabac.

62.epizoda - 2. veljače
Policajci lisac i vrana istražuju ukletu pilanu.Jack i Jill u zemlji bajki gledaju humorističnu reviju s likovima iz bajki.Dok čuva dijete, Magoo spriječi lopova koji pokušava opljačkati kuću.

63.epizoda - 3. veljače
Magoo u garaži održava rasprodaju nekih svojih stvari, ali zabunom pomisli da je poreznik zapravo trgovac antikvitetima.Pas lovi mačka Flopa koji lovi Flippyja – sve dok ne nanjuši mačju metvicu. Postolar siromašnom dječaku pruži smještaj i hranu, a vilenjaci ga nagrade tako što mu tijekom noći dovrše sav posao.

64.epizoda - 4. veljače
Vrana glumi zubara ne bi li izliječio liščevu zubobolju.Magoo nastupa u operi. Miševi mačku pričvrste zvonce kako bi znali kada je u blizini.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju