Klasici crtanih likova vraćaju se na male ekrane. Ne propustite kultnog gospodina Magooa u jutarnjem terminu na Novoj TV.

15.epizoda - 29. studenog
Magoo autom kreće na drugi kraj zemlje, u Kaliforniju, ali završi u lokalnoj praonici automobila. Flippy zamišlja da je njegova krletka zatvor, a da je mačak Flop zatvorski čuvar. Mačak i miš dogovore se kako će prevariti Škota koji mačka hrani samo ako uhvati miša.

16.epizoda - 30. studenog
Magoo provodi dan na plaži u pustinji Dolini smrti.
Tito pomaže svojoj djevojci da se iskrade iz kuće kako bi plesali na mjesečini. Plavi drozd leti na Jamajku kako bi pobjegao od rata i pronalazi jato muziklanih prijatelja.

17.epizoda - 1. prosinca
Klasik Dr. Seussa o dječaku koji ne može izgovarati riječi, nego samo zvučne efekte. Luckastoga zeca pustinjom progoni gladni vuk. Magoo zabunom misli da je morž njegov partner u partiji tenisa.

18.epizoda - 2. prosinca
Dok kupuje auto svomu nećaku, Magoo poveze vještoga prodavača automobila na ludu pokusnu vožnju. Lisac i vrana suparnici su istraživači koji pokušavaju pribaviti vrč vode s Izvora mladosti. Tijekom 1890-ih nespretni izumitelj Wilbur Shucks rabi kukuruz kao gorivo za svoje šašave izume i tako otkriva kokice.

19.epizoda - 3. prosinca
Magoo zabunom pomisli da je stroj za tiskanje novina zapravo Odjel za pritužbe u elektri. Utakmica američkoga nogometa između bubica i zlih kukaca. Polarni medvjed i pingvin spašavaju malog Eskima od morskoga psa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju