Klasici crtanog svijeta vraćaju se u polusatnoj crtanoj seriji Gospodin Magoo iz 1999. godine.

55.epizoda - 24. siječnja
Magoo zamijeni prekooceanski brod za hotel u kojemu se održava konferencija "Braća bizona" na koju je krenuo. Zabunom misli da je pljačkaš banke jedan od njegovih prijatelja s konferencije. Dva šašava tesara pokušavaju sagraditi kuću za svoga razdražljivog šefa. Dabar Jack gradi kuću, ali ometaju ga dosadan medvjed, noj i termiti.

56.epizoda - 25. siječnja
Lisac kreće u lov na vranu, a za to vrijeme vrana kreće u lov na lisca. Magoo je u civilnoj zaštiti. U lokalnome kinu zabunom pomisli da su ratne snimke prava invazija. Malo odbačeno štene bježi u grad.

57.epizoda - 26. siječnja
Magoo se prisjeća svojih mladih dana, kada je za kazališnu predstavu pomislio da je njegova romantična avantura.
U kineskome vrtu dvije bube čekaju povratak svojih mladića.
Noću sve u trgovini oživi – uključujući poskakujuće sjemenke, kasice prasice i šibice.

58.epizoda - 27. siječnja
Magoo vodi kradljivca dragulja na urnebesni obilazak gradskog zoološkog vrta za koji misli da je kampus fakulteta koji je nekoć pohađao. Lovac na bizone Billingsly pokušava uhvatiti posljednjeg bizona, ali njega brani luckasti Indijanac. Štene i mačić izvode nepodopštine na štandu s povrćem.

59.epizoda - 28. siječnja
Lisac i vrana misle da je onaj drugi traženi kriminalac pa pokušavaju uhvatiti jedan drugoga. Magoo traži zlato, ali ima problema s kopačem zlata koji pokušava prisvojiti njegovu parcelu. Gradski miševi izlaze u ponoć i zaposjedaju supermarket i robnu kuću.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju