Luka: „Sanjino ponašanje me frapiralo i očekujem da će se zbog svoje geste naći na papirima u većini“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

U nastavku borbe za plemenski imunitet među timovima padaju grube riječi. „Opet su se s klupe čuli neki ružni povici. Pokušat ćemo shvatiti da je to njihov stil borbe. Za Sanju neću ni komentirati. To me frapiralo i očekujem da će se zbog svoje geste naći na papirima u većini“, kazat će Luka. Sve će biti previše za Amera koji će se srušiti, a najveća drama ipak će se odviti na Plemenskom vijeću, i to između Antonije i Marine.

U novom nastavku borbe za totem plemenskog imuniteta prvo će u blatnom ringu nastupiti Leo za plavo pleme, a Luka za crveno. Podsjetimo, u svakom krugu sudjeluje po jedan natjecatelj iz svakog tima. Svaki igrač u areni ispunjenoj blatom s jednom rukom drži postolje na kojem se nalazi totem, a zadatak protivnika je da ga sruši. Da bi pobijedili u jednoj rundi moraju dva puta srušiti protivnikov totem kako bi osvojili jedan bod. Pobjeđuje pleme koje prvo osvoji osam bodova. Za sada je rezultat neizjednačen, a bod izjednačenja za plavi je tim donijela Marina u okršaju s Marijom.

Idilične prizore Dominikanske Republike, natjecatelji su na kratko zamijenili manje atraktivnim blatnim okruženjem koje je ovoga puta lokacija za novi izazov, novu priliku da pokažu svoju snagu, ali i izdržljivost i volju za ostankom. Koji će tim osvojiti imunitet, a koji će uputiti u natjecanje za osobni imunitet te tko će ovoga puta biti pošteđen od nominacija i tko će na nikad zanimljivijem plemenskom vijeću biti izabran za duel, doznat ćemo već večeras u novoj epizodi Survivora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju