Mihaela je tajni imunitet dala Martini, a Vesna Anđeli

Kad su članovi plemena, po naputku iz dobivenog pisma, odabrali po jednu osobu svaki iz svog tima, nisu ni znali koliko im veliku i vrijednu odgovornost povjeravaju. Plavo pleme odabralo je Mihaelu, a crveni Vesnu, te su njih dvije kasnije saznale da mogu po jednoj osobi iz svog tima dati tajni imunitet. Mihaela je odlučila imunitet dati Martini. „Dala mi je toliki vjetar u leđa da idem dalje s 500%, sad idem dalje bez ikakvog tereta u sebi i sad će izaći sve iz mene“, komentirala je Martina kad je saznala ovu veliku vijest. Vesna se odlučila da tajni imunitet pokloni Anđelki. „Toliko sam bila iznenađena i osjetila sam da je to ovoga puta prijateljski i od srca, onako kako je trebalo biti kad mi je to Mitar ponudio“, rekla je Anđelka.

Osim toga, Mihaela i Vesna morale su se u tri minute dogovoriti o tome koje će pleme koristiti koju od dvije ponuđene opcije: jednu od nagrada koju nisu osvojili ili zabraniti jednom članu suparničkog tima igranje na sljedećim poligonima. Budući da su obje htjele koristi prvu opciju, morale su pronaći način da se dogovore u kratko vrijeme, što im je i pošlo za rukom pomoću igre 'kamen, škare, papir', pa je tako plavom plemenu pripala opcija korištenja nagrade, a Vesna je sugerirala da odaberu piknik.

Potom su timovi pristupili igri za totem plemenskog imuniteta u kojoj su za pobjedu morali osvojiti 10 bodova. Naporan i sklizak poligon pun prepreka na čijem su kraju morali ubaciti dvije vreće s pijeskom u koš, išao je na ruku crvenom timu. Pobijedili su plave s velikom razlikom 10:2.

„Crveni su bili dominantniji. Ova kiša nam nije sjela“, objasnio je Luka, a potom su plavi odigrali igru za osobni imunitet pri čemu su testirali mirnoću i pažnju. Ogrlicu je u ovoj igri prvi puta osvojila Mihaela. Na plemenskom vijeću najviše je glasova za odlazak u eliminacijsku igru dobio Alex, a po jedan glas su još dobili i Matea i Dorian. Tko će se još naći u eliminacijskoj igri doznat ćemo uskoro.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju