"Ugodno mi je biti pokraj nje", otkrio je Jakob

Sad kad plavi tim u 'Survivoru' ima jednu osobu koja će ići u duel, pokušat će pobijediti u sljedećoj igri kako bi izbjegli nove nominacije u svojim redovima. Time će pokušati spriječiti da, nakon što su izglasali Katiju za prvog duelistu, zasigurno izgube jednog člana svog plemena. Netko tko sigurno ne bio volio da ona napusti show je Jakob Kosić.

Od kad je u kampu, Katia se veoma zbližila s Jakobom kojem će biti najviše žao ako ona ispadne jer sve više vremena provode zajedno, odvojeni od drugih. „Jakob je divan dečko, razgovorom smo došli do toga da isto razmišljamo, da vrednujemo iste stvari u životu. U jako puno toga smo se poklopili“, rekla je Katia nakon ugodne šetnje s njim uz more. Dodala je i kako vjeruje da će joj on uvijek čuvati leđa. Jakob, inace MMA borac poznat po brojnim nokautima, pokazao je ovaj put nježnu stranu i vrijeme će pokazati hoće li ovo prijateljstvo postati nešto više.

„Katia je super osoba, vesela, pozitivna. S njom se može pričati o svim stvarima i ugodno mi je biti pokraj nje“, otkrio je Jakob. Njihovu povezanost primijetili su i drugi članovi u plemenu. „Katia i Jakob simpatiziraju jedno drugo. Imaju isti pogled na svijet, isto mišljenje i mislim da su kliknuli“, primijetila je Meggy, a Mihaela dodala da bi bilo lijepo da iz Survivora izađe i jedna lijepa ljubavna priča.

Slažete li se s Mihaelom?

glasova:

Kako će proći igra za imunitet plemena, hoće li pred plemenskim vijećem svoje članove morati nominirati plavi ili crveni tim, ne propustite doznati u novim napetim minutama Survivora večeras na Novoj TV.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju