Varja je odlučila reći Mitru za imunitet

Drama u 'Survivoru' između Mateje i Ognjena nastavila se na plemenskom vijeću, nakon što je plavi tim izgubio te morao odlučiti tko će od njih biti duelist u prvom ispadanju ove sezone Survivora.

Prije novog poligona, koji je odlučio o plemenskom imunitetu, Matea se osvrnula na prethodni dan i otkrila da je Ognjenu, nakon što joj je ponudio polovicu svoje krafne, rekla: „Nemoj, možda se i zaljubim u tebe.“ „On je tu rečenicu iskoristio da kaže da je dosta mržnje u svijetu“, osvrnula se Matea na događanja na zadnjem poligonu, a potom je pustila suzu.

Igra se ne zahuktava samo na poligonu nego i u međuljudskim odnosima u plamenima. Naime, Varja je odlučila otkriti Mitru što se uistinu zbilo nakon što su plemena proglasila najslabije karike i povukli se u svoj kamp. Tako Mitar sada zna da Varja ima tajni imunitet.

Mislite li da je Varja trebala reći Mitru za imunitet?

glasova:

Novi poligon od kandidata je zahtijevao puno snage. Izazov za plemenski imunitet otvorili su Mitar i Luka. Nažalost, Mitru se aktivirala stara ozljeda koja ga je spriječila u dovršavanju poligona. U nizu prepreka koje su bile pred natjecateljima, svi su dali sve od sebe, ali pobjednik je mogao biti samo jedan tim. U napetom srazu i s rezultatom 7:8, pobjedu su i u ovoj igri odnijeli crveni. Plavi su stoga morali u igru za osobni imunitet pri kojoj su balansirati lopticu. Najbolji je u tome bio Luka te je osvojio ogrlicu koja ga je štitila od glasova na plemenskom vijeću.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju