Ognjen hladan prema Matei: "Doslovno sam bez emocija prema njoj"

Na zajedničkom okupljanju na vidjelo izlaze prve trzavice u plavom plemenu. Naime, Jakob je otkrio kako će svoj glas u nominacijama za duel dati Martini jer na poligonu „previše kuka“, od čega se ona pokušala obraniti riječima: „Tim smo, moramo funkcionirati zajedno. Potrudit ću se manje kukati iako ne mislim da kukam previše.“

Matea je pak otkrila da nikome u svom timu ne može naći neku zamjerku pa će se prilikom nominacija voditi statistikama, odnosno tko je timu donio najmanje bodova, ali nije se suzdržala kada je riječ o članovima suparničkog tima. Za Ivanu je rekla da ju je provocirala jedenjem krafne: „Nitko nikad nije zagrizao krafnu ispred mene kao Ivana. Ona kao da je jedva čekala, skoro mi je u usta stavila krafnu.“

Ivana se pokušala obraniti kazavši da nije bilo tako, nego je plavom plemenu okrenula leđa kako je ne bi gledali da jede. Matea nije poštedjela ni Ognjena kojeg je prozvala „provokatorom“ i „bockalicom“, na što je on istaknuo: „Ta bockalica joj je htjela dati dio krafne. Ne bih Matei više davao značaj, jer sam doslovno bez emocija prema njoj“, rekao je Ognjen.

Prva nominirana osoba u ovogodišnjem Survivoru je Katia. „Očekivano je, jer većina je rekla da će se voditi statistikom, a ja imam sve poraze. Mislim da nisam pokazala ono što mogu i žao mi je zbog toga. Mislim da mogu još dosta doprinijeti plemenu. Nisam osoba koja će se previše rastužiti, ali stalo mi je. Divno mi je biti s ovim ljudima i tu provoditi vrijeme, iskusiti sve izazove Survivora“, rekla je Katia.

S kim će se Katia boriti u duelu i koji će tim ostati bez jednog člana, tek ćemo saznati u novoj epizodi.

Kandidat kojeg tima će biti nominiran?

glasova:

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju